Recreatiewoningen

recreatiewoningen

Hier gingen we onder andere al voor aan de slag

Prettige plekken om te ontspannen

Vitale vakantieparken

Nederland kent talloze vakantieparken – waarvan een aantal ontwikkeld en gebouwd door Van Wijnen – met allemaal een eigen identiteit, een eigen sfeer en een eigen aanpak om gasten te laten genieten van de mooie omgeving, van luxe verwennerij of van activiteiten in het park. Er zijn geen vinex-vakantieparken, geen 13-in-een-dozijn parken, geen look-a-likes. Elk park is uniek.

Als partner van een vakantiepark denkt het recreatieteam van Van Wijnen mee over duurzaamheid, revitalisatie of herontwikkeling van een park. Toekomstbestendigheid van de oplossing is daarbij het belangrijkste uitgangspunt. Daarom kiezen we in sommige gevallen voor het energetisch verbeteren van de vakantiewoningen en in andere gevallen voor sloop en nieuwbouw of herbestemming. Ons team van recreatieexperts heeft kennis van trends en ontwikkelingen in de recreatiesector en denkt met de eigenaren van vakantiewoningen mee over het rendement van hun eigendom, nu én in de toekomst.

Genieten én investeren

Veel vakantiewoningen zijn niet alleen gekocht om te kunnen ontspannen, maar ook als spaarpot, als rendabel alternatief voor de aandelenbeurs. Voor deze groep huiseigenaren is het vooral van belang om het rendement van hun investering op korte én lange termijn gezond te houden. Van Wijnen kan ontzorgen door de woningen te onderhouden, door het uitvoeren van duurzame verbeteringen en door de vakantiewoningen klaar te maken om te voldoen aan wetten en regels van nu en van de toekomst. Wij brengen belangen van verschillende eigenaren op een park samen en zorgen ervoor dat niet alleen de individuele woningen, maar ook het vakantiepark als geheel aantrekkelijk en toekomstbestendig ingericht is.

Grenzen vervagen

De sector is doorlopend in beweging. Steeds meer hotels hebben sportfaciliteiten, recreatieparken voegen hotelkamers toe aan hun aanbod en ook retailers nemen de stap naar horeca en wellness. Van Wijnen heeft kennis en ervaring in de volle breedte van het recreatiedomein en helpt ondernemers en investeerders zowel als projectontwikkelaar en als bouwbedrijf met het realiseren van hun dromen.

Gespecialiseerd recreatieteam

Van Wijnen heeft met 24 vestigingen landelijke dekking en werkt dan ook overal in Nederland in het domein recreëren. Het gespecialiseerde team Recreatie is inzetbaar voor alle regio’s en borgt de kennis die overal in Nederland wordt opgedaan in het domein recreëren. Deze kennis delen we met onze klanten en partners.


Vakantiewoning kopen

Benieuwd naar welke vakantiewoningen momenteel in verkoop zijn? Bekijk dan ons aanbod.

Je gaat naar www.vanwijnenrecreatieprojecten.nl


Meer dan bouwen