Systematisch en preventief onderhoud

Door systematisch onderhoud (ook wel preventief en planmatig onderhoud genoemd) houden wij jouw vastgoed in de gewenste conditie. Een helder meerjarig en duurzaam onderhoudsplan is de basis. Daarmee heb je altijd inzicht, zowel technisch als financieel.

systematisch-preventief-onderhoud

Bij Van Wijnen ben je naast het bouwen aan het juiste adres voor systematisch en preventief onderhoud van jouw vastgoed. Het gaat om onderhoud dat we routinematig uitvoeren om gebreken door ouderdom en verval te verkleinen. Zo heeft intensief gebruik van een pand hier invloed op, maar ook het weer. Denk aan storm, regen, wind, zonlicht en vorst. Wanneer je kiest om je vastgoed niet systematisch en preventief te onderhouden, bestaat de kans op schade die minder snel herstelt kan worden.

Preventief onderhoud advisering en uitvoering

TCO onder controle

Vastgoedregie

Je kunt ook de volledige vastgoedregie uit handen geven. Onze vastgoedregisseur coördineert niet alleen het systematisch en preventief onderhoud, maar plant ook sloop- en nieuwbouwtrajecten, helpt bij financiering en ontwikkelvraagstukken, zorgt voor de aansturing van installateurs, veiligheidsfunctionarissen, pandbeheerders en facilitaire partners zoals schoonmaakbedrijven.

Bekijk onze projecten

Meer dan bouwen