Imposante woontoren Almere Buiten wordt woonklaar opgeleverd

17 februari 2017

In een weiland aan de Borneostraat in Almere (Buiten) gaan projectontwikkelaars Van Wijnen en Ready for Living 44 nieuwe appartementen realiseren.

 

Het contract daarvoor werd vanmorgen op de nog open vlakte door beide partijen getekend. In juni wordt begonnen met de bouw. Bijzonder aan het project is dat alle appartementen compleet ‘woonklaar’ worden opgeleverd. Schilderen en vloerbedekking leggen is niet nodig. Het laminaat, afgewerkte wanden, de luxe keuken met inbouwapparatuur en het sanitair: alles is al gerealiseerd. Uiteraard in goed overleg.

 

Doordat de eigenaren een woonklaar appartement kopen, kunnen zij  direct wonen en genieten van hun  nieuwe thuis. Mede door deze aantrekkelijke service zijn alle appartementen in sneltreinvaart verkocht.

‘Bij het laten bouwen van een huis of appartement moeten mensen al zoveel keuzes maken dat we ze daar graag bij helpen. En door alles voor hen te installeren helpen we ze ook te ontzorgen. Het geeft minder stress en vergroot de voorpret,’ aldus Jan Aalbers, adjunct-directeur productie Van Wijnen Lelystad B.V. Een klusjesman zal voor het hele project in totaal nog een halve dag beschikbaar zijn voor de nieuwe bewoners om hen met allerlei laatste werkzaamheden te helpen. 

 

Voor Ready for Living is de woontorentoren van liefst 13 woonlagen een mooie uitdaging. 'Dit is een omvangrijk project dat we samen met Van Wijnen tot een mooi eind gaan brengen,’ aldus directeur Bas Verkerk van Ready for Living. In het voorjaar van 2018 zal de woontoren worden opgeleverd.

 

 

 

<< Terug naar nieuwsoverzicht

Bas Verkerk van ReadyforLiving en Jan Aalbers van Van Wijnen Lelystad gaan iets moois realiseren.

Bas Verkerk van ReadyforLiving en Jan Aalbers van Van Wijnen Lelystad gaan iets moois realiseren.

 

Imposante woontoren Almere Buiten wordt woonklaar opgeleverd - Afbeelding 2