Uitbreiding vestigingsdirectie Van Wijnen Heerhugowaard

Het directieteam van Van Wijnen Heerhugowaard is aangevuld met Sabine Schoorl. Zij vervult vanaf heden de rol van directeur Klant en Markt.

Vestigingsdirecteur Sven Green, adjunct-directeur Productie Wesly Verhaert en Sabine Schoorl werken complementair aan elkaar. Zij hebben de ambitie om de vestiging gezamenlijk naar een hoger niveau te brengen. De directie wil de (digitale) innovaties en ontwikkelingen van Van Wijnen volop benutten om zo de klantwaarde te vergroten.

Sabine Schoorl (45) heeft diepgaande ervaring op het gebied van business development, innovatie en marketing consulting binnen de bouw- en vastgoedsector. Eerder werkte zij als adjunct-directeur bij Heddes Bouw en richtte zij succesvol Holland ConTech & PropTech op. Met dit platform ondersteunde zij organisaties die met technologie, innovatie en digitale transformatie koploper (willen) zijn binnen de bouw- en vastgoedsector.

Sabine verbindt haar kennis van deze thema’s graag met de 111 jaar ervaring van Van Wijnen: “De stap richting ‘the next level’ maak je door meerwaarde voor de klant te realiseren. Dit doe ik door met een nieuwsgierige blik te kijken naar de behoeften en ontwikkelingen in de markt, het geluk van de klant centraal te stellen en slim gebruik te maken van nieuwe technologische mogelijkheden”.

Met de uitbreiding van het directieteam met Sabine Schoorl is de vestiging klaar voor de toekomst.

Meer dan bouwen