Cirkelstads’ jaarlijkse werkconferentie – circulaire ervaring van Van Wijnen op het podium

Op 26, 27 en 28 oktober vindt de jaarlijkse werkconferentie van Cirkelstad plaats. Drie dagen lang is hier de laatste stand van zaken wanneer het gaat over circulair en inclusief bouwen te zien. Namens Van Wijnen zal Marije Kamphuijs, Manager Circulariteit, de ervaring met circulaire projecten en vraagstukken presenteren.

cirkelstads-jaarlijkse-werkconferentie-circulaire-ervaring-van-van-wijnen-op-het-podium

Cirkelstad

Cirkelstad is een landelijke coöperatie met partners die regionaal de circulaire bouweconomie vormgeven, promoten en versnellen.

Op landelijk niveau werkt de coöperatie samen met veel grotere spelers, zowel aan de publieke als de private kant. Cirkelstad slaat zo mooie verbindingen, waar van uit unieke kansen ontstaan om de circulaire economie lokaal tot bloei te laten komen. En ervaringen op een hoger niveau te delen.

Aan de publieke kant zijn het Rijksvastgoedbedrijf, Rijkswaterstaat en de vier grote steden betrokken. En aan de private kant Van Wijnen, BAM, Dura Vermeer, Synchroon en Volker Wessels. Van Wijnen is partner in alle cirkelsteden en draagt zo bij aan regionaal sterke verbindingen met het oog op circulariteit.

Het programma

De werkconferentie zal, anders dan anders, volledig digitaal plaatsvinden. Zo is er zekerheid dat het event doorgang zal vinden, kunnen ervaringen gedeeld worden en inspiratie worden opgedaan om ook zelf circulair aan de slag te gaan.

Per dag zet Cirkelstad een specifiek werkveld in de spotlights: dinsdag 27 oktober Circulaire Infra en Gebied, woensdag 28 oktober Circulair Vastgoed en donderdag 29 oktober op Circulair Interieur en Facility Management.

De bijdragen van Marije Kamphuijs staan woensdag op het programma:

11:45 – 12:30 Circulair bouwen: Het nieuwe normaal

12:45 – 13:30 Permanente marktdialoog

13:45 – 14:30 Circulair én inclusief bouwen, het kan!

Ook graag circulair werken of op zoek naar inspiratie? Het volledige programma en aanmeldingsmogelijkheden vind je hier:

Programma DNWC 2020 (cirkelstad.nl)

Meer dan bouwen