Dagelijks onderhoud

Wat is dagelijks onderhoud?

Van Wijnen Dagelijks Onderhoud Onderhoud Nieuwaal Michael en Timo

Dagelijks onderhoud (ook wel correctief of reparatie-onderhoud genoemd) is onderhoud op afroep. Bijvoorbeeld bij een storing of defect. Het is een belangrijk onderdeel in de dienstverlening voor vastgoedeigenaren. Wij werken vanuit technisch vakmanschap en door duurzame samenwerking met onze opdrachtgevers en partners. Dit heeft grote invloed op de beleving en tevredenheid van gebruikers of huurders. Daarom staan we 24 uur per dag, 365 dagen per jaar klaar.

We ontzorgen door

Zorgvuldigheid hoog in het vaandel

Met zorgvuldig uitgevoerd dagelijks onderhoud werken we samen met onze klanten aan fijne plekken: comfortabele woningen in prettige woonomgevingen, kantoren met een gezonde werkomgeving, hoogwaardige zorg in ziek- en verpleeghuizen of leren in frisse scholen, waarin veiligheid en leefbaarheid geborgd zijn. Zo houden we de klanttevredenheid hoog en het onderhoud betaalbaar.

Van Wijnen dagelijks onderhoud Den Bosch Tamboerijn

Anton Troeijen

Directeur Van Wijnen Vastgoedbeheer Zuid

“Ketensamenwerking is de sleutel tot succes in dagelijks onderhoud en vastgoedbeheer. Als één partij met woningcorporaties en co-makers ontzorgen we de huurder met snel en goed onderhoud.”

Bekijk het vastgoed dat we beheren en onderhouden.

Projecten

Vragen?

Anton Troeijen

Directeur Vastgoedbeheer Zuid

a.troeijen@vanwijnen.nl

Jelle Haisma

Directeur Vastgoedbeheer Noord-Oost

j.haisma@vanWijnen.nl

Paul Engel

Bedrijfsleider Vastgoedbeheer Midden

p.engel@vanwijnen.nl