Bouwkwaliteit

Samen met onze opdrachtgevers, collega’s en partners bouwen we aan ruimte voor een beter leven. Onze lat ligt hoog: bij elk project streven we naar een 8+ voor klanttevredenheid. Ben jij een van onze samenwerkingspartners? Dat weet jij als geen ander dat we kwaliteit hoog in het vaandel hebben. Vanaf 2023 worden wij in het bouwen van kwaliteit en de aantoonbaarheid daarvan verder ondersteund door de invoering van de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb).

Hoe gaat onze samenwerking eruit zien?

We helpen je graag op weg, op vier manieren:
1. Bekijk ons filmpje

Wat de Wkb voor onze samenwerking betekent, hebben we samengevat in deze korte video.

2. Lees onze concrete informatie

Kies het icoon hieronder dat voor jou van toepassing is. Daar gaan we dieper in op de nieuwe situatie rond onze samenwerking en de Wkb.

3. Bezoek deze websites

Neem voor meer inhoudelijke informatie over de Wkb ook eens een kijkje op een van deze websites.

Stichting IBK
Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom de Wkb? Dat kan bij Stichting Instituut voor Bouwkwaliteit. Daarnaast vind je hier veel informatie rondom de nieuwe wetgeving.

Iplo
Informatiepunt Leefomgeving (IPLO) bundelt informatie over bodem, bouwen, water, milieu en de Omgevingswet. IPLO ondersteunt overheden, maatschappelijke organisaties en bedrijven bij het werken met de Omgevingswet en het digitaal stelsel in de praktijk. 

Onderaannemer

Contracteren

Uitvoeren

Opleveren

Adviseur

Contracteren

Uitvoeren

Opleveren

Leverancier

Contracteren

Uitvoeren

Opdrachtgever

Contracteren

Uitvoeren

Opleveren

Heb je vragen?
Neem contact op met jouw contactpersoon bij Van Wijnen.
Let op! Ben je een nevenaannemer? Dan dien je jouw Wkb-verantwoordelijkheden zelf af te stemmen met jouw directe opdrachtgever!

Meer dan bouwen