‘Eten&zo’ van Careander

eten en zo

‘Eten&zo’ van Careander

Ze stralen van plezier, de medewerkers van ‘Eten&zo’ van Careander die tweewekelijks een hapje maken bij de lunch op onze vestiging in Harderwijk. Een wrap, vers soepje, sandwich, pannenkoek of gevulde paprika: met een grote glimlach op het gezicht wordt het klaargemaakt.

Careander ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. De groep ‘Eten&zo’ komt van locatie De Schuilplaats, waar dagbesteding wordt gegeven aan mensen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking. Samen met twee begeleiders komt de groep eens per twee weken op dinsdagochtend rond tien uur naar het Grand Café en gaat aan de slag. De groente wordt met precisie klein gesneden, de broodjes in de oven gebakken, de sla netjes gewassen en in porties verdeeld en vervolgens smakelijk gepresenteerd.

Een andere medewerker van Careander is onze facilitair medewerker die gedurende drie ochtenden per week allerlei hand- en spandiensten op kantoor voor ons doet. En die kleine dingen zijn zó fijn! Zo ruimt hij ’s ochtends de vaatwassers uit, zorgt hij dat het papier bij de printers nooit op is, haalt hij het oud papier bij onze bureaus op, vult hij de thee en melkcupjes in de pantry’s en in de vergaderkamers aan, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Allemaal van die klusjes die maken dat wij gewoon aan de slag kunnen.

Daarom een kleine ode aan deze medewerkers van Careander. Dank jullie wel!