Oplevering laatste woongebouw voor SAREF

oplevering-laatste-woongebouw-voor-saref

Donderdag 31 maart overhandigden we samen met VORM en Steenwell de sleutels voor het laatste woongebouw met 120 appartementen dat we voor Syntrus Achmea Real Estate & Finance(SAREF) op Oostenburg in Amsterdam bouwden. In totaal gaat het om 274 appartementen en studio’s verdeeld over drie woongebouwen. We vierden de oplevering in klein gezelschap!

Een deel van de nieuwe woningen valt onder de sociale huur. Syntrus Achmea heeft deze woningen met voorrang toegewezen aan mensen met een ‘sleutelberoep’ en aan jonge starters uit Amsterdam “Voor sterke, inclusieve steden is het belangrijk dat leerkrachten, verpleegkundigen en agenten dichtbij hun werk kunnen wonen en dat jonge starters in hun eigen stad een stap kunnen maken”, zegt Annemarie Maarse, Residential & Health Care director bij Syntrus Achmea.

Fijn dat we met de oplevering van drie blokken weer wat extra woonruimte gewonnen hebben voor verschillende doelgroepen in Amsterdam.

Wesly Verhaert(Van Wijnen), Sylvester Snijder(Steenwell), Edgar Bergen(Syntrus Achmea), Sander van der Wolf(VORM), Kilian Knijn(Van Wijnen), Edmar Hagen(Syntrus Achmea)
Meer dan bouwen