Het Nieuwe Verduurzamen

Energetisch verbeteren van grondgebonden woningen

De opgave voor het verduurzamen van grondgebonden woningen in Nederland is nog altijd enorm. Hoewel de technische ‘quick-wins’ zich intussen wel bewezen hebben, is de uitvoering nog altijd divers en versnipperd, zijn de kosten per woning hoog en is de winst voor bewoners niet altijd helder. Dat moet anders en daarom introduceren wij ‘Het Nieuwe Verduurzamen’.

Logo Het Nieuwe Verduurzamen

Vijf bouwstenen

Wij ontwikkelen een werkwijze, gestoeld op 5 bouwstenen, waarbinnen we steeds meer standaardmaatregelen ten uitvoer kunnen brengen. Voor een vaste, lage prijs.

1. Je klant is blij.
2. Duurzame toekomst.
3. Energielastengarantie.
4. Snelle methode, vast proces.
5. Kwaliteitsgarantie.

De bouwstenen zijn ontwikkeld op basis van de kennis in ons bedrijf en de jarenlange ervaring die we opgebouwd hebben in al onze verduurzamingsprojecten.

Word launching partner!

De volgende stap is om deze bouwstenen samen met een aantal ‘launching parters’ samen te voegen tot de ideale methode om grondgebonden woningen te verduurzamen. Het Nieuwe Verduurzamen bewijst zich in de praktijk. Doe ook mee en:

Ik doe mee

We hebben ruimte voor een beperkt aantal Launching Partners. Ben je woningcorporatie, verhuurder of eigenaar van grondgebonden woningen, dan gaan wij graag in gesprek.

Zit je meteen vol met vragen? Op deze plek verzamelen we de meest gestelde vragen en antwoorden.

Logo Het Nieuwe Verduurzamen

Of ben je nieuwsgierig?

Wij delen onze ervaring graag met je. Laat je mailadres achter, dan ontvang je onze nieuwsbrief over Het Nieuwe Verduurzamen.

Meer dan bouwen