Het Nieuwe Verduurzamen

Energetisch verbeteren van grondgebonden woningen

De opgave voor het verduurzamen van grondgebonden woningen in Nederland is nog altijd enorm. Hoewel de technische ‘quick-wins’ zich intussen wel bewezen hebben, is de uitvoering nog altijd divers en versnipperd, zijn de kosten per woning hoog en is de winst voor bewoners niet altijd helder. Dat moet anders en daarom introduceren wij ‘Het Nieuwe Verduurzamen’.

Logo Het Nieuwe Verduurzamen

Vijf bouwstenen

Wij ontwikkelen een werkwijze, gestoeld op 5 bouwstenen, waarbinnen we steeds meer standaardmaatregelen ten uitvoer kunnen brengen. Voor een vaste, lage prijs.

1. Je klant is blij.
2. Duurzame toekomst.
3. Energielastengarantie.
4. Snelle methode, vast proces.
5. Kwaliteitsgarantie.

De bouwstenen zijn ontwikkeld op basis van de kennis in ons bedrijf en de jarenlange ervaring die we opgebouwd hebben in al onze verduurzamingsprojecten.

Interviews

Over Het Nieuwe Verduurzamen –
Duo interview met Kim Wijnen en Sjoerd Pronk

Kim Wijnen (manager Innovatie) en Sjoerd Pronk (adjunct-directeur Renovatie & Transformatie): twee gedreven collega’s die hun groene hart laten spreken én ‘ambassadeurs’ van Het Nieuwe Verduurzamen zijn. Kim en Sjoerd zoeken launching partners om grondgebonden woningen sneller en goedkoper te verduurzamen. Ze vertellen ook wat hun persoonlijke drijfveren zijn.

Je klant is blij! – Interview met Rob Plant

Een flinke klus voor woningcorporaties en beleggers en een verandering voor de bewoners. Hoe pak je dat aan? Rob Plant, adjunct-directeur bij Van Wijnen, neemt je mee in de verduurzamingsopgave.

Een duurzame toekomst – Interview met Roelof Faber

Roelof Faber (vestigingsdirecteur Van Wijnen Gorredijk) is één van de gedreven collega’s die de wereld een stukje wil verbeteren. Samen met Kim Wijnen, Sjoerd Pronk, Rob Plant en Raymond van der Werff zijn zij bij Van Wijnen de ‘ambassadeurs’ van Het Nieuwe Verduurzamen.


Ben je nieuwsgierig?

Wij delen onze ervaring graag met je. Laat je mailadres achter, dan ontvang je onze nieuwsbrief over Het Nieuwe Verduurzamen.

Meer dan bouwen