Hoe is het om te werken als werkvoorbereider?

Binnen en buiten in balans

Over werkvoorbereiding

Binnen bedenken, buiten uitvoeren
De werkvoorbereider bij Van Wijnen speelt een cruciale rol in het bouwproces: door van A tot Z te bepalen wanneer wat moet gebeuren – voor de bouwprojecten die in uitvoering zijn, óf gaan. Je zorgt ervoor dat alles op tijd op de bouwplaats is: tekeningen en werkplannen, maar ook bouwmateriaal, hijskranen en ander materieel. Dat betekent goed communiceren en scherp onderhandelen. De werkvoorbereider bij Van Wijnen werkt hard, maar aan sfeer, humor en saamhorigheid geen gebrek. Je weet je gesteund door projectleiders en directie. Samen de schouders eronder voor het beste bouwproject: dat is wat ons drijft, dat is wat ons bindt.

Werkvoorbereider: zorgen voor een optimaal bouwproces
Collega’s zijn ons dierbaar, iedereen vormt een schakel van de ketting. Die ketting is in dit geval het bouwproces, met de werkvoorbereider als onmisbare spin in het web. De werkvoorbereider bij Van Wijnen heeft oog voor innovatie. Dat komt goed uit, want we geloven in vooruitgang.

Benieuwd of Van Wijnen iets voor jou is?

Woningbouw
Als werkvoorbereider bij Van Wijnen krijg je alle ruimte voor vernieuwende ideeën! Dus bij de bouw van een nieuwe woonwijk – of het nu om 20, 40 of 100 woningen gaat – mag jij vertellen hoe het nog sneller, goedkoper en efficiënter kan.

Renovatie en transformatie
Als werkvoorbereider weet je wat er speelt in de omgeving, bij de opdrachtgever, op de bouwplaats en bij de eindgebruiker. Je zorgt dat alles past in de bestaande omgeving. Niet altijd even makkelijk, maar bij Van Wijnen houden we van aanpakken.

Utiliteitsbouw 
Complexe bouwprojecten, zoals een ziekenhuis, stationshal of school vormen een flinke uitdaging voor de werkvoorbereider die zijn vak verstaat. Aan jou de taak om alle verschillende materialen en het grote aantal betrokken partijen tot één geheel te smeden.

Trots op projecten
Natuurlijk zijn we trots op wat we neerzetten. En als werkvoorbereider krijg je volop waardering van directie en collega’s. Maar veel tijd om bij succes stil te staan is er niet. Liever stropen we de mouwen op, door naar het volgende project.

Waarom de rol als werkvoorbereider bij Van Wijnen op jouw lijf geschreven is (of juist niet):

Wat kun je verwachten?

Haal het beste uit je zelf 
Wij werken lokaal, met de voordelen van een groot bedrijf. Samen bieden we de beste kwaliteit voor de klant én voor onze medewerkers. Want alleen als jij het beste uit jezelf haalt, presteer je optimaal – en dat komt diezelfde klant ten goede. Daarom vinden we het zo belangrijk dat je blijft werken aan jezelf. Training-on-the-job, coaching en begeleiding door ervaren collega’s; we sleutelen met je mee. Jou ontwikkeling heb je bij ons in eigen handen.  Je kijkt zelf naar hoe jij je wilt ontwikkelen en welke vervolgstap in opleiding hierbij past.

Meer dan werk
Maar er is meer dan werk bij Van Wijnen. Er zijn diverse initiatieven vanuit collega’s, maar ook vanuit het bedrijf worden er onder andere borrels, teamuitjes en personeelsfeesten georganiseerd.

De rode wasstraat
Om nieuwe collega’s een warm welkom te heten is er een leuk introductieprogramma. Zo leer jij ons snel kennen en voel jij je snel thuis: dat is voor ons ‘meer dan bouwen’.

Hoe ziet onze sollicitatie werkwijze eruit?

Meer dan bouwen