IDEEENJAGERS

Ideeënjagers

Droom met ons mee over de toekomst!

 

Ben jij er klaar voor om samen met ons na te denken over de toekomst? Over hoe we over twintig jaar wonen, leren en werken? Over hoe we vakantie vieren, in onze vertrouwde buurt de zorg krijgen die we nodig hebben? En hoe we wijken leefbaar houden voor jong en oud?

 

We nodigen je van harte uit om zes maanden lang buiten de lijntjes met ons mee te denken en te werken. Regelmatig zoeken we talentvolle jonge professionals (recent WO-afgestudeerden van uiteenlopende studierichtingen) die zich een half jaar lang willen buigen over echte opdrachten en actuele thema’s rond toekomstbestendige huisvesting voor iedereen.

 

Innovatie en samenwerking is daarbij cruciaal. Je krijgt er natuurlijk ook wat voor terug: een vliegende carrièrestart, waarbij je in teamverband werkt en jezelf binnen een ambitieuze organisatie kunt ontwikkelen en profileren. Naast een marktconform salaris en uitgebreid secundair arbeidsvoorwaardenpakket, bieden we je uitstekende begeleiding van ervaren professionals.

 

Ben je benieuwd naar waar de huidige ideeënjagers zich mee bezighouden? Je vindt ze via www.ideeenjagers.nl of volg de ontwikkelingen via Facebook en Twitter.

Heb je interesse in een rol als ideeënjager? Laat het ons dan weten via het sollicitatieformulier.