Leer ons kennen

Herken jij jezelf in ons verhaal?

Iedereen heeft behoefte aan een veilig en comfortabel thuis: studenten, jonge mensen, gezinnen met kinderen, ouderen, vluchtelingen. Dat is precies waar ons werk over gaat: we creëren plekken waar je graag bent. Waar mensen zich thuis voelen, gelukkig en zichzelf kunnen zijn. Plekken om te kunnen leven.

Met oog voor de generaties na ons bouwen we zonder negatieve gevolgen voor het milieu en onze planeet. Dat is ons verhaal. We zijn er trots op. Wat is jouw verhaal?

Samen de woningnood aanpakken

Samen met jou willen we bouwen aan ruimte voor een beter leven. Dat is onze missie. En die missie heeft vandaag de dag meer inhoud dan ooit. Want de woningnood vraagt om een bouwbedrijf dat zijn nek uitsteekt. Door sneller, schoner en meer circulair te bouwen. Onze woningfabriek is wat ons betreft het ultieme middel om wonen comfortabel en betaalbaar te maken.

Meer dan bouwen als levenswerk

Omdat de belangen zo groot zijn, is een betrouwbaar bouwbedrijf met een uitstekende reputatie goud waard. Van Wijnen is een innoverend bouwbedrijf dat ‘meer dan bouwen’ als levenswerk beschouwt. We kunnen teruggrijpen op jarenlange ervaring en expertise: in 1907 begonnen we met timmerwerk. Inmiddels zijn we veel meer dan alleen een bouwbedrijf. We helpen mens en maatschappij aan gebouwen, die de kwaliteit van leven verhogen. Daarbij zijn we onze opdrachtgevers van dienst gedurende de hele levenscyclus van vastgoed: van ontwikkeling en bouwen tot en met onderhoud en beheer.

Laat je ontzorgen en faciliteren

We ontwikkelen, bouwen, renoveren, transformeren en beheren. Zo worden onze opdrachtgevers gedurende de hele levenscyclus van vastgoed ontzorgd en gefaciliteerd.

Dichtbij en in de buurt

Je vindt ons op 27 locaties door heel Nederland, alle zelfstandige ondernemingen. We zijn dus altijd dicht bij klanten, leveranciers, huurders en kopers. Dat verbindt ons met de mensen mét wie en vóór wie we bouwen. Je profiteert niet alleen van onze landelijke dekking. Ook van de voordelen die een groot bedrijf als dat van ons te bieden heeft.

Samenwerking is de basis

Oprechte, open samenwerking typeert hoe we werken. Dat durven we gerust te stellen. We zijn trotse vakliefhebbers en willen uitblinken in alles wat we doen. Bevlogen professionals die van elkaar leren en elkaar sterker maken. Daar houdt het niet op. Onze kennis en expertise willen we graag met jou delen. En vice versa. Alleen zo bouwen we samen aan ruimte voor een beter leven.

Als duurzaamheid belangrijk voor je is

Je hebt oog voor de generaties na ons. Wij ook. Daarom bouwen we zonder negatieve gevolgen voor het milieu en onze planeet.

Veiligheid: dit is waar we voor staan

We staan voor veilig werken, want elk ongeval is er één te veel. Bij Van Wijnen doen we er alles aan om arbeidsongevallen en werkgerelateerde gezondheidsklachten proactief te voorkomen. We vinden de veiligheid van iedereen die zich op of rond onze locaties en bouwplaatsen bevindt cruciaal. Of het nu gaat om onze collega’s, onderaannemers, bezoekers, bewoners of voorbijgangers. Onderdeel hiervan is een sociaal veilige werkomgeving, waarbij medewerkers geen belemmering voelen om met elkaar het gesprek aan te gaan over (on)veilige situaties. Samen zorgen we ervoor dat iedereen aan het einde van de dag weer veilig en gezond thuiskomt.

Diversiteit in ons bedrijf

Waarom diversiteit? Omdat je als opdrachtgever, partner, leverancier of (toekomstige) collega op onze continuïteit en wendbaarheid moet kunnen vertrouwen. Door de inzet van multidisciplinaire teams kijken we vanuit meerdere invalshoeken naar onze impact. En vergroten we onze denkkracht.

Renovatie en verbouwing Albert Schweitzer ziekenhuis

Samen met technisch dienstverlener Kuijpers en de elektrotechnische tak van Croonwolter&dros verbouwen en vernieuwen we sinds 2011 verschillende afdelingen en…

Lees verder

De Piloot

Naar het bijzondere ontwerp van Jorissen Simonetti Architecten realiseerden we ‘De Piloot’, een openbare school voor speciaal en voortgezet speciaal…

Lees verder

Metamorfose Lucent-terrein voor de Alliantie

Wie langs het voormalig Lucent-terrein loopt, zal nooit zeggen dat de twee grote gebouwen ooit dezelfde zijn geweest. Waar het…

Lees verder

Ontmoet onze directie

Erwin Kersten

Regiodirecteur Van Wijnen Zuid

Theo Rook

Regiodirecteur Van Wijnen West

Roelof Faber

Regiodirecteur Van Wijnen Noord-Oost

Menso Oosting

Directeur Fijn Wonen

Hilbrand Katsma

Algemeen Directeur Van Wijnen Components