Inspiratiebijeenkomsten Circuloco

Op 8 en 27 september organiseren Donker Groep, PRICE en Van Wijnen gezamenlijke relatiedagen op de Floriade in Almere. Bezoek ook een van de inspiratiebijeenkomsten.

inspiratiebijeenkomsten-circuloco

Waar: Circuloco paviljoen, Floriade, Almere

Wanneer: 8 september | 27 september 2022

Tijd: 10.15-12.45, aansluitend lunch en mogelijkheid om Floriade te bezoeken

Wat kan je verwachten?

Programma

Voor alle inspiratiedagen hebben we een inspirerend programma samengesteld.

  • 10.15-10.45 uur ontvangst
  • 10.45-12.45 uur inhoudelijk programma onder leiding van Elwin de Vink (Donker Groep), Ingrid Zeegers (PRICE), Marije Kamphuijs (Van Wijnen)
  • 12.45 uur lunch in Circuloco
  • Aansluitend mogelijkheid om zelfstandig de Floriade te bezoeken
Elwin de Vink (Donker Groep), Marije Kamphuijs (Van Wijnen), Ingrid Zeegers (PRICE)

Circulair en natuurinclusief bouwen

Circulair bouwen

Op 8 september staat het thema circulair bouwen centraal. Tijdens deze sessie duiken we in de wereld van circulair bouwen en zoeken we verdieping op het onderwerp.

Duurzame innovaties en materialen zien we graag in de bouw. Hoe zorgen we ervoor dat deze een plek vinden, of juist verstigeven, in ons waardesysteem? Hoe krijgen materialen via urban mining een nieuwe bestemming? Het circulaire en demontabele Circuloco paviljoen is bij uitstek de plek om over dit onderwerp stil te staan.

Natuurinclusief bouwen

Het thema van de sessies op 27 september is natuurinclusief bouwen. Laat je inspireren en denk met ons mee over hoe natuurinclusiviteit vastgoed en woongenot verhoogt. Hoe haal je waarde uit de omgeving? Hoe creëer je biodiversiteit in een wijk? Is natuurinclusiviteit een eis of noodzaak?

Als samenwerkende partijen zijn wij van mening dat we natuurinclusiviteit veel integraler kunnen aanvliegen. Groen en bouw kunnen veel meer integreren. We denken dit te bereiken als je als geïntegreerde teams kijkt naar wat je uiteindelijk wilt bereiken. Maar hoe kunnen we huidige systemen op elkaar aansluiten zodat er een fijne (leef)omgeving voor de gebruiker ontstaat? We gaan er graag over me je in gesprek

Aanmelden

We vinden het leuk als je aanwezig bent tijdens een van onze inspiratiebijeenkomsten. Meld je aan voor een van onze relatiedagen:

Vragen

Neem contact op met Van Wijnen Lelystad als je vragen hebt. Dat kan via lelystad@vanwijnen.nl

Meer dan bouwen