Lelystadse uitdaging

lelystadse-uitdaging

Van Wijnen Lelystad B.V. heeft het sponsorcontract met de Lelystadse Uitdaging voor 3 jaar verlengd. De Lelystadse Uitdaging wordt gedreven door een club enthousiaste leden uit het Lelystadse bedrijfsleven. Zij zetten zich in om de uiteenlopende aanvragen van maatschappelijke organisaties te realiseren. Dit zijn uitdagingen op het gebied van Materialen (spullen), Middelen en Menskracht (extra handen, creativiteit, kennis en kunde) die bijdragen aan een betere leefkwaliteit van de inwoners van Lelystad.

Betrokken bij Lelystad

Nina Nomden, directeur van bouw- en projectontwikkelingsonderneming Van Wijnen Lelystad: ‘Als ondernemer in Lelystad vind ik het belangrijk om betrokken te zijn bij de stad. Wij hebben de verantwoordelijkheid en ook de mogelijkheid er samen lokaal wat van te maken. Ik vind het belangrijk dat maatschappelijke organisaties de middelen en mogelijkheden hebben om hun doelen te verwezenlijken. De passie en betrokkenheid van mensen die zich inzetten voor een maatschappelijke organisaties inspireert mij bovendien.’ Nina zet zich nu ruim drie jaar in voor de Lelystadse Uitdaging.

Van Wijnen heeft al heel wat matches op haar naam staan en daarmee veel maatschappelijke organisaties verder geholpen. Van Wijnen schoot bijvoorbeeld te hulp bij de ‘aardappelberg’ in Lelystad door er voor de veiligheid hekken omheen te plaatsen en werden laptops gedoneerd voor kinderen die opeens online hun lessen moesten volgen.

Van toegevoegde waarde

Nina: ‘Steeds meer maatschappelijke organisaties weten de Lelystadse Uitdaging te vinden, maar ook voor het bedrijfsleven is de stichting van toegevoegde waarde. Het is inspirerend om als ondernemers samen met iets bezig te zijn en daar ook nog een goed gevoel van te krijgen. De Lelystadse Uitdaging is een stichting waar bevlogen mensen samenwerken aan één doel en dat is prachtig om te zien.’

Meer informatie over de Lelystadse Uitdaging is te vinden op de website: www.lelystadseuitdaging.nl

Meer dan bouwen