Van Wijnen Stolwijk

Adres

Benedenkerkseweg 48

Stolwijk 2821 LD

Communicatie

0182-34 80 00 stolwijk@vanwijnen.nl

Welkom in Stolwijk. Op deze locatie vind je naast bouw- en projectontwikkeling ook collega’s die zich bezighouden met vastgoedbeheer.

Huiselijk en sfeervol

Sinds 1968 zit Van Wijnen al in Stolwijk gevestigd. De originele boerderij is wegens een voortdurende toename in personeel met vele verbouwingen inmiddels uitgegroeid tot een ruim kantoorpand waar het huiselijke gevoel bewaard is gebleven. De sfeer is gemoedelijk en de collega’s zijn hecht. Naast het kantoor hebben we een eigen staalwerkplaats en timmerfabriek op het terrein. We vormen samen met de vestigingen Dordrecht en Haarlemmermeer regio West. 

In Stolwijk werken we aan uiteenlopende projecten, maar zijn we gespecialiseerd in groot onderhoudsprojecten. Daarnaast zijn we ook actief in de woningbouw, zorg, onderwijs en kleinschalige utilitaire projecten. Voorbeelden zijn het nieuwe schoolgebouw voor praktijkschool Pro Grotius, groot onderhoud van de flats aan de Jan Evertsenplaats of de transformatie van het oude gemeentehuis van Gouda naar het nieuwe wooncomplex Kloosterveste.

STOLWIJK

Samenwerken? Neem contact met ons op

Uitgelichte nieuwsberichten

STOLWIJK

Gerelateerde vacatures

Tegelzetten, daarin ben jij de professional! Door jouw jarenlange werkervaring in de bouw weet jij iedere badkamer of keuken er…

Vaklieden

Stolwijk

32-40 uur

Samen met jouw projectteam projecten tot een goed einde brengen: dat is waar jij energie van krijgt. Plannen, aansturen en…

Projectleiding

Stolwijk

36-40 uur

De bouwplaats: dat is waar jij je thuis voelt! Woningen bouwen is jouw passie, en dat enthousiasme breng je graag…

Uitvoering

Stolwijk

32-40 uur