Fijn Wonen West bestelt ‘uitzicht bankjes’ bij de Elsenhoeve

fijn-wonen-west-bestelt-uitzicht-bankjes-bij-de-elsenhoeve

Fijn Wonen West heeft twee steigerhouten banken geplaatst naast het bouwterrein van de Schakel in Rijswijk. De banken worden tijdelijk neergezet, zodat mensen in de omgeving mee kunnen kijken naar het bouwproces van Fijn Wonen. De bankjes hebben daarom heel toepasselijk de naam ‘Uitzicht bankje Fijn Wonen’ gekregen. Op deze manier proberen we de bewoners van de omgeving op een leuke manier kennis te maken met ons project. De bankjes zijn besteld bij de Elsenhoeve in Lekkerkerk. 

De Elsenhoeve is een woon- en werklocatie in Lekkerkerk voor mensen met een lichte verstandelijke beperking met bijkomende gedragsproblemen. 
Wally, de broer van collega Tim de Jong (uitvoerder bij Fijn Wonen West) woont en werkt daar. Wally is 49 jaar en kwam bij hen in huis toen Tim 5 jaar oud was. Hij woont en werkt al heel wat jaren op de Elsenhoeve te Lekkerkerk. 

Wally heeft twee mooie steigerhouten banken gemaakt, als onderdeel van zijn dagbesteding bij de Elsenhoeve. We hebben hem gevraagd om persoonlijk de banken te komen afleveren in Rijswijk. Uiteraard kreeg Wally gelijk een rondleiding over de bouwplaats! Zo kon Tim zijn broertje laten zien wat zijn werk als uitvoerder inhoudt. 

Wally is ontzettend trots op zijn werk! Hij stuurde regelmatig foto’s om te laten zien hoe hard hij aan het werk was. 

Meer dan bouwen