Van Wijnen is business partner en sponsor van CSV Leeuwarder Zwaluwen

Sinds 2013 is Van Wijnen een nauwe, succesvolle samenwerking aangegaan met voetbalvereniging CSV Leeuwarder Zwaluwen. We ontwikkelden en bouwden de multifunctionele en duurzame sporthal Nijlân, waar vandaag de dag de vruchten van worden geplukt. Deze samenwerking met de voetbalclub hebben we bezegeld door toe te treden als business partner en sponsor van Leeuwarder Zwaluwen.

van-wijnen-is-businesspartner-en-sponsor-van-csv-leeuwarder-zwaluwen

Van Wijnen heeft een 5-jarig sponsorcontract getekend bij voetbalvereniging CSV Leeuwarder Zwaluwen. Een mooi vervolg op de samenwerking met de voetbalclub die al begon in 2013. Toen zijn wij het avontuur met elkaar aan gegaan om sporthal Nijlân te ontwikkelen én bouwen. Het resultaat werd in 2019 opgeleverd: een multifunctioneel en duurzaam sportcomplex.

Samenwerken bepaalt het succes
‘Leeuwarder Zwaluwen is meer dan een voetbalclub,’ vertelt Gerbrand Busstra, voorzitter van Leeuwarder Zwaluwen. ‘Ons sportcomplex moest energiezuinig en multifunctioneel zijn met als doel een betekenisvolle plek voor een deel van de stad te worden. Het idee was om het complex samen te gebruiken. Dat en hoe je met elkaar samenwerkt, bepaalt het succes. En een succes is het geworden!’

Stijging van ledental
Het nieuwe, veelzijdige sportcomplex valt goed in de smaak bij de voetbalclub, maar ook bij andere verenigingen en buurtbewoners. Het wordt met veel succes gebruikt door onder andere het CIOS, Friese Poort, Cambuur Oldstars en Cambuur Verbindt. Ook de eigen leden van de Leeuwarder Zwaluwen zijn zeer tevreden over de accommodatie en de sfeer. Het ledental is sinds 2019 van 450 naar zelfs boven de 800 gestegen.

Van_Wijnen_sponsort_Leeuwarder_Zwaluwen

Trotse sponsor
Arjen Oosting, directeur Van Wijnen Projectontwikkeling Noord, is trots op de aanhoudende samenwerking. ‘Sponsor worden van CSV Leeuwarder Zwaluwen is een mooie vervolgstap op onze langdurige en prettige samenwerking. We willen graag blijven samenwerken met deze club en ondersteunen graag de breedtesport in Leeuwarden. Deze stap sluit naadloos aan bij onze missie: samen bouwen aan ruimte voor een beter leven.’ 

Het sponsorcontract werd getekend door Arjen Oosting en Gerbrand Busstra. Hiermee ondersteunt Van Wijnen de komende vijf jaar het meiden- en vrouwenvoetbal en ook de jeugdteams van J07 tot en met J013.

Meer dan bouwen