De permanente marktdialoog Cirkelstad

Na een succesvolle eerste ronde, tijdens de Nationale Werkconferentie van Cirkelstad in oktober 2020 vond vandaag de tweede ronde plaats in Amsterdam.

de-permanente-marktdialoog-cirkelstad

Vanuit de studio van Holland ConTech PropTech werd de marktdialoog live uitgezonden, zodat de productpitches niet alleen het opdrachtgeverspanel, maar ook de online toehoorders bereikten. Collega Lianne Quax, researcher circulariteit, nam deel aan het opdrachtgeverspanel naast Ad Heeman, programmamanager Groene Technologieën bij het Rijksvastgoedbedrijf en Martijn van Dijk, projectmanager Circulariteit bij deltaWonen.

Circulaire materialen

De gepresenteerde materialen bestreken een breed scala van droge verfsystemen, meer circulaire binnenwandsystemen, verbindingsmaterialen met aandacht voor koudebrugonderbrekingen en gevelafwerkingsmaterialen.

Na een productpitch volgde telkens een verdiepende vragenronde waarna de panelleden konden aangeven of zij graag wilden ‘matchen’ of hier (nog) van af zagen.

De marktdialogen leverden Van Wijnen een aantal interessante product alternatieven op, welke de komende periode nader zullen worden verkend.

Lees meer over de Cirkelstad’s Permanente Marktdialoog:

Meer dan bouwen