Aanpakken en samenwerken in Lelystad

Algemeen

Lelystad

10:37

18-04-2022

Op 31 maart 2022 tekenden Van Wijnen Lelystad en City Marketing Lelystad (CML) een overeenkomst waarmee Van Wijnen het eerste lid is van de supportersvereniging van CML. De supportersvereniging is een initiatief speciaal voor ondernemers die Lelystad een warm hart toedragen.

Met een lidmaatschap van deze supportersvereniging leveren ondernemers een concrete bijdrage aan de plannen van CML, waarin de toekomst van Lelystad en de Lelystedelingen centraal staat. De supportersvereniging bundelt de krachten van ondernemers. Barry Porsius, directeur-bestuurder CML: “Van Wijnen is een lid waar CML trots op is. In het verleden heeft Van Wijnen Lelystad zich op verschillende vlakken ingezet voor de stad. Dat Van Wijnen Lelystad lid wordt van onze supportersverenging is fantastisch. Ik ben ervan overtuigd dat we bergen kunnen verzetten door de krachten van ondernemers te bundelen. Chantal Visser, commercieel manager Van Wijnen Lelystad vult aan: “Van Wijnen staat voor aanpakken en samenwerken en wij zetten ons graag in voor onze omgeving. Dit komt wat ons betreft allemaal samen in de supportersvereniging van CML.

Batavia’90

Naast een lidmaatschap van de supportersvereniging van CML werd Van Wijnen Lelystad onlangs ook sponsor van voetbalvereniging Batavia 90 uit Lelystad.

Chantal Visser, commercieel manager Van Wijnen Lelystad, wordt namens Van Wijnen Lelystad welkom geheten als sponsor van voetbalvereniging Batavia’90 in Lelystad


Wil jij in contact komen met Chantal visser?