Allround partner van Adyen

Algemeen

Amsterdam

12:45

17-01-2023

Vanaf eind 2022 neemt Van Wijnen Vastgoedbeheer de onderhoudswerkzaamheden voor drie panden aan het Rokin – in opdracht van Amsterdamse fintechgigant Adyen – voor haar rekening. De werkzaamheden aan de twee nieuwbouwpanden en de historische Vleeshal, omvatten het dagelijks onderhoud en het vervangen van sanitair of keuken.

Vijf jaar geleden bouwde Van Wijnen de panden aan het Rokin als een gloednieuw warenhuis voor Hudson’s Bay. In 2021 verbouwden we het leegstaande warenhuis plus de Vleeshal tot het nieuwe hoofdkantoor van Adyen. Hoewel het ombouwen van een warenhuis naar een kantoor voor duizend mensen de nodige technische aanpassingen vergde, hebben we maximaal hergebruik van materialen bereikt. Duurzaamheid en circulair bouwen voeren zowel Adyen als Van Wijnen hoog in het vaandel waarbij het streven het BREEAM-certificaat Very Good tot Excellent was. Nu gaan we het door ons gebouwde en getransformeerde pand onderhouden.

Met het meerjarig onderhoudsplan houden we het vastgoed in topconditie voor de gebruikers. We combineren onderhouds- en vervangingsmomenten met verduurzamingsmaatregelen en nemen trends en ontwikkelingen mee in ons advies.

Met deze samenwerking ontzorgt Van Wijnen Adyen in het onderhoud. Wij bieden een complete service: van advisering tot en met de uitvoering. Zo kan Adyen zich volledig richten op de eigen bedrijfsactiviteiten. Door goede afstemming met elkaar, flexibiliteit en de inzet van allround vakmannen zorgen we ervoor dat de werkzaamheden efficiënt en met zo min mogelijk verstoring van kantoorprocessen worden uitgevoerd.

Peter Zijlstra

Projectleider onderhoud en beheer

‘Van Wijnen is geen onbekende van Adyen. Ze hebben al ervaren dat we inzetten op volledige en langdurige samenwerking op alle niveaus. Heel mooi dat we nu ook het vertrouwen krijgen om met het team vastgoedbeheer het onderhoud op te pakken voor deze panden. Zo maken we de cirkel mooi rond.’