Appartementen Meerstad

Wonen

Groningen

15:56

26-01-2023

Exclusief wonen in een appartement met een prachtig uitzicht over het Woldmeer, dat maakt Van Wijnen mogelijk met de 29 appartementen van het project ‘Parkrand Estate’ in Meerstad. Op deze plek brachten we eerder al 18 eengezinswoningen in verkoop, maar nu zijn we op woensdag 25 januari ook met de verkoop gestart van comfortabele appartementen en exclusieve penthouses.

Op dit moment telt Meerstad zo’n 1000 woningen waaronder slechts twaalf appartementen. Dat maakt het aanbod van Parkrand Estate met 29 appartementen in Meerstad ook zo uniek. We ontwikkelen en bouwen een statig en hoogwaardig woongebouw dat past bij de allure van Meerstad.

Appartementen-Meerstad
appartementen-Meerstad

Exclusief wonen

De appartementen variëren in grootte en indeling. Zo komen er zevenentwintig verschillende, comfortabele appartementen van zo’n 72 vierkante meter en twee royale, exclusieve penthouses tot wel 275 vierkante meter verdeeld over twee woonlagen. De woningen beschikken over twee, drie of zelfs vier slaapkamers. Verder hebben de appartementen en penthouses een buitenruimte als terras, balkon of dakterras met een weids uitzicht over de parkachtige omgeving. Het appartementengebouw ligt namelijk aan het groene Park Meerstad met daarachter het Woldmeer.

Interesse in appartementen in Meerstad

Geïnteresseerden in een appartement kunnen zich online inschrijven voor een of meerdere bouwnummers. De inschrijving sluit op woensdag 1 februari 12.00 uur.