Beleef de wereld van de klant

Wat brengt een gebouw of woning tot leven? In de afgelopen 111 jaar hebben we geleerd dat het niet in de stenen zit, maar in de mensen. Want door erin te wonen, werken, leren, zorgen en te recreëren krijgt een ruimte, gebouw of plek pas écht betekenis.

beleef-de-wereld-van-de-klant

In ons honderdenelfde jubileumjaar staan we extra stil bij hoe wij als ontwikkelaars en bouwers van betekenis zijn in het leven van de mensen die wonen en verblijven in de gebouwen en plekken die wij maken. We zijn ervan overtuigd dat we dit alleen maar goed kunnen doen, als we ons oprecht verdiepen in wat zij belangrijk vinden en nodig hebben. En wij willen hier elke dag nog beter in worden.

Wij hebben aan onze opdrachtgevers gevraagd hoe wij ons kunnen verbeteren. En wat zeggen zij: verdiep je nog meer in wie wij zijn en wat wij nodig hebben. Zo gezegd zo gedaan! Donderdag 1/11 stond volledig in het teken van de ‘klant’. Al onze 1.700 medewerkers kregen de mogelijkheid om letterlijk in een andere wereld dan de bouw te stappen en gingen op bezoek bij en in gesprek met een klant. Dat leverde veel waardevolle en inspirerende ontmoetingen op. Met veel dank aan alle klanten die de tijd en moeite  hebben genomen om onze een kijkje te tonen in hun wereld!

Nieuwsgierig naar hoe wij luisteren?

Meer dan bouwen