Chantal Visser genomineerd voor Flevolandse Zakenvrouw

Algemeen

Lelystad

10:45

25-04-2023

Chantal Visser, commercieel manager bij Van Wijnen Lelystad, is genomineerd voor de titel Flevolandse Zakenvrouw 2023! Ze is genomineerd in de categorie manager. Door haar nominatie wil Chantal andere zakenvrouwen enthousiasmeren en motiveren om zichzelf, maar ook Flevoland nog meer in haar kracht te zetten.

Verbindingen leggen

Chantal Visser is sinds anderhalf jaar werkzaam als commercieel manager bij Van Wijnen Lelystad. Ook is ze moeder van 4 dochters en bestuurslid van de Lelystadse Uitdaging.

Chantal: “Ik ben een Flevolandse puur sang. Ik woon 40 jaar in het mooie Almere. Door de verschillende functies die ik heb bekleed mag ik al 14 jaar meebouwen aan Flevoland met al haar schoonheid. Mijn bevlogenheid, enthousiasme, humor, doelgerichte aanpak en het inzetten van mijn netwerk maakt dat ik deuren geopend krijg die voor anderen gesloten blijven. Ik probeer altijd de verbinding te leggen tussen partijen en kan schakelen op verschillende niveaus. Er zijn hierdoor mooie samenwerkingen ontstaan. In mijn rol als manager acteer ik het liefste coachend. Naast grenzen kunnen stellen, geloof ik er erg in dat je door mensen te coachen ze nog meer in hun kracht kunt zetten.”

Over Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar

Flevolandse Zakenvrouw van het Jaar is door het Netwerk Flevolandse Zakenvrouwen opgezet om vrouwelijk ondernemerschap in Flevoland in de schijnwerpers te zeten. De jury bestaat onder andere uit Annemarie Jorritsma, lid van de Eerste Kamer en voormalig minister en burgemeester van Almere. Tijdens de verkiezingsavond op 9 juni worden de winnaars bekend gemaakt.

Ook samenwerken met Van Wijnen Lelystad?