Dag van de Bouw 2019

Op zaterdag 15 juni is het weer zover: de Dag van de Bouw! Op deze bijzondere dag verwelkomen bouw- en infrabedrijven het grote publiek op hun bouwplaatsen. Net als voorgaande jaren doen we met Van Wijnen ook weer mee. Deze keer met vier interessante projecten. Kom jij ook?

dag-van-de-bouw-2019

Hogekwartier Amersfoort

De ontwikkeling van Hogekwartier is onderdeel van het plan ‘Amersfoort Vernieuwt’. Het is onze ambitie om het leven in de wijken op veel gebieden prettiger te maken. De 133 woningen bieden plek aan een diverse groep nieuwe bewoners. Woningcorporatie de Alliantie gaat 40 woningen inzetten voor de verhuur. Een belegger koopt 20 woningen voor verhuur in het middeldure segment en 40 woningen zijn verkocht aan particulieren. De overige 33 appartementen met gemeenschappelijke ruimten worden aangepaste zorgwoningen voor cliënten van Stichting Amerpoort.

Wil jij een kijkje nemen bij Hogekwartier Amersfoort? Je bent van harte welkom tijdens de Dag van de Bouw tussen 10:00 en 14:00 uur.

Nu al nieuwsgierig? Bekijk hier meer over het project

Locatie: Hoek Hogeweg/Operaweg, Amersfoort, Utrecht

Legmeer-West Fase 1, Uithoorn

In de wijk Legmeer-West ontwikkelt en realiseert Van Wijnen 173 woningen als onderdeel van het plan ‘Aangenaam Legmeer’. Het project bestaat uit drie fasen. De verschillende fasen hebben ieder hun eigen architectuur en karakter. Fase 1 bestaat in totaal uit 53 koopwoningen, waarvan de architectuur geïnspireerd is op een Oudhollands dorp. Met de ontwikkeling en realisatie van nieuwe woningen op deze plek geven gemeente Uithoorn, Van Wijnen en architect Mulleners & Mulleners invulling aan een grote marktbehoefte in de regio.

Benieuwd naar de werkzaamheden bij Legmeer-West? We openen de deuren tussen 10.00 en 14.00 uur. Bekijk nu alvast de projectwebsite van Legmeer-West.

Locatie:

Faunalaan 1, Uithoorn, Noord-Holland

Polverpark, Maastricht

In het hart van Maastricht wordt het voormalig Klevarieterrein ontwikkeld tot een nieuw groen woongebied genaamd Polverpark. Het Polverpark bevindt zich op een historische plek nabij de stadswal op loopafstand van het centrum van Maastricht. Op dit moment wordt er gewerkt aan fase 2: de Bastions Waldeck en Brandenburg. Alle appartementgebouwen hebben hun entree aan de pleinzijde en via de patio in het hart van de bouwblokken worden de woningen ontsloten.

Wil jij weten hoe we dit aanpakken in het hart van Maastricht? Kom kijken tijdens de Dag van de Bouw. Je bent tussen 10.00 en 16.00 uur welkom.

Meer informatie op www.polverpark.nl.

Locatie: Polvertorenstraat , Maastricht, Limburg

Renovatie UWV kantoor – Transformatie naar 42 appartementen, Deventer

Op 1 januari van dit jaar is gestart met de transformatie van het UWV Kantoor in het centrum van Deventer. Er worden 42 appartementen gebouwd, met focus op duurzaamheid. In juni tijdens de Dag van de Bouw zijn we volop bezig met de opbouw van het pand en bieden we een uniek kijkje achter de schermen. De architect zal aanwezig zijn om zijn visie toe te lichten en er is veel aandacht voor de duurzame oplossingen die we gekozen hebben.

Van plan om hier op bezoek te gaan? Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is deze locatie in de binnenstad van Deventer goed bereikbaar. Er is ook een parkeergarage onder het pand beschikbaar. Je bent tussen 10:00 en 14:00 uur welkom.

Locatie: Smedenstraat 280, Deventer, Overijssel

Meer dan bouwen