De toekomst van slim ontwerpen

Een gebouw zorgt voor energie, veiligheid, creativiteit en gezondheid. Welke rol speelt technologie hierin?

de-toekomst-van-slim-ontwerpen

Een gebouw zorgt voor energie, veiligheid, creativiteit en gezondheid. Welke rol speelt technologie hierin? En hoe goed zijn wij, de ontwerpers van gebouwen, hier eigenlijk in? Wij geloven dat het beter kan! Daarom hebben we ons aangesloten bij Blikvangers Bouwen, om met elkaar na te denken over de toekomst van het bouwen. De Blikvangers hebben een aantal films gemaakt rondom dit thema met als doel een dialoog op gang te brengen in de bouw- en vastgoedsector. De eerste film gaat over slim ontwerpen en kun je hier bekijken. Deel uw mening of praat mee op één van de meetups bij Building Holland op 17, 18 en 19 april 2018.

Blikvangers Bouwen is een initiatief van Marjet Rutten en ProptechNL in samenwerking met Autodesk, BAM, IBM, Nieman, Rabobank, Van Wijnen en VORM.

 

Breng de dialoog op gang

 

De campagne van #Blikvangers #Bouwen roept op om in gesprek te gaan over de toekomst van onze sector. 18 januari zijn we met een frisse blik de dialoog gestart met diverse stakeholders. Benieuwd naar de samenvatting? Bekijk de vlog.

Volg ‘Blikvangers Bouwen’ op LinkedIn en deel je mening of praat mee op één van de meetups bij Building Holland op 17, 18 en 19 april. Kom naar de
meet-ups van Building Holland

Meer dan bouwen