De virtuele PROVADA

Algemeen

Baarn

15:25

27-10-2020

Onder invloed van corona krijgt PROVADA 2020 dit jaar een online karakter: PROVADA Live, een virtuele vastgoedbeurs, vindt plaats op
3, 4 en 5 november 2020. Van Wijnen is aanwezig met een online beursstand. Daarnaast kun je ons webinar ‘het nieuwe verduurzamen’ volgen.

Onze online beursstandelke dag van 10-17.00 uur

Bezoek onze online beursstand. We hebben niet alleen een presentatie, maar gaan ook graag met je in gesprek! Je bent van harte welkom op
3, 4 en 5 november van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Webinar over ‘het nieuwe verduurzamen’: dinsdag 3 november van 12.30-13.00 uur

Live vanuit een studioruimte vanuit de Amsterdam RAI nemen we je graag mee in ‘het nieuwe verduurzamen’. Wat kun je verwachten?

De opgave voor het verduurzamen van grondgebonden woningen in Nederland is enorm. Hoewel de technische ‘quick-wins’ zich intussen wel bewezen hebben, is de uitvoering nog altijd divers en versnipperd, zijn de kosten per woning hoog en is de winst voor bewoners niet altijd helder.

In dit webinar leggen adjunct-directeur van Van Wijnen Weesp Sjoerd Pronk en manager innovatie Kim Wijnen uit wat de visie van Van Wijnen is als het gaat om het verduurzamen van grondgebonden woningen. Door onze ervaring in fabrieksmatig bouwen te combineren met de wil om écht samen te werken met opdrachtgevers en co-makers, ontstaat een nieuwe aanpak.

Dit webinar vindt plaats op dinsdag 3 november 2020 van 12.30 uur tot 13:00 uur.

“De opgave voor het verduurzamen van grondgebonden
woningen in Nederland is nog altijd enorm”

Sjoerd pronk

Voor wie?

Dit webinar is interessant voor iedereen met belangstelling voor het verduurzamen van bestaand vastgoed. In het bijzonder denken wij aan:

Aanmelden voor PROVADA Live

Wil jij (of je relatie) een kijkje nemen in onze beursstand, ons webinar bijwonen of een uitgebreide tour over het online evenement? Meld je dan aan via deze link: https://www.aanmelder.nl/provada.