Het DRIEmteam

Algemeen

12:57

01-10-2022

Eva en Robin vormen samen het DRIEmteam van Van Wijnen. Een team dat elkaar versterkt, stimuleert en met elkaar de verdieping op zoekt. Benieuwd geworden? Op deze pagina lees je meer over hun rol en ervaring.

Wat is het DRIEmteam?

Wij hebben allemaal een ander specialisme en gaan met een frisse en kritische blik aan de slag met verschillende vraagstukken. Eigenlijk hebben we twee taken; enerzijds houden we ons bezig met de verre toekomst. Hoe kijken we in 2035 als ontwikkelende bouwer naar de wereld? En wat willen wij betekenen voor die wereld? Hierbij houden we ons bezig met het opzetten van innovaties waardoor we als Van Wijnen in 2035 ook nog relevant zijn. We bedenken hierin zelf of samen met collega’s nieuwe ideeën. Anderzijds houden we ons bezig met huidige, operationele vraagstukken. Zo werken we aan verbeteringen van processen of bedenken we juist iets heel nieuws. In deze rol zijn we eigenlijk werkzaam als interne consultants.

Wat is het doel van het DRIEmteam?

Gevraagd en ongevraagd alle lagen binnen de organisatie voorzien van advies. We geven advies over hoe we als Van Wijnen over 15 jaar nog steeds samen bouwen aan ruimte voor een beter leven. Dat betekent ook dat we kritische vragen terug stellen aan collega’s. Veel dingen worden misschien als ‘vanzelfsprekend’ of ‘normaal’ beschouwd. Een belangrijke taak voor ons is om te vragen: is dit wel normaal? Kunnen we het niet op een andere manier bekijken? Kan het niet beter?”

Eva de Wolf

Eva de Wolf

Robin Otterman

Robin Otterman

Eva
“Na een bachelor Culturele en Maatschappelijke Vorming en een master Filosofie plus wat werkervaring als resource planner ben ik in het DRIEmteam van Van Wijnen terecht gekomen. De veelzijdigheid, de mogelijkheden om te ontwikkelen en het samenwerken met verschillende mensen sprak mij aan. Mijn focus ligt op het maken van verbinding, daar krijg ik energie van! Zo hoop ik onder andere bij te kunnen dragen aan de maatschappelijke en sociale doelen die Van Wijnen nu en richting de toekomst heeft. Ik pak de uitdaging met beide handen aan en hoop er samen met het team een hele mooie tijd van te maken.”

Robin
‘’Eigenlijk was ik nog niet klaar met leren. Ik wilde na mijn bachelor Sociale Geografie & Planologie in Utrecht nog verder studeren, totdat deze functie om de hoek kwam kijken. In het DRIEmteam is er namelijk de mogelijkheid om jezelf zowel op persoonlijk als zakelijk vlak te blijven ontwikkelen. Ik werk veel samen, vaak binnen het DRIEmteam, maar ook zeker samen met collega’s door heel de organisatie heen. Verder lopen er persoonlijke opdrachten. Ik krijg veel energie van deze vrijheid en diversiteit in het werk. Het vele samenwerken en afstemmen, maar ook de verantwoordelijkheid die ik mag dragen en de waardering die ik krijg om mijn mening te geven en ideeën te delen, spreekt mij ontzettend aan.’’

Op de hoogte blijven van wat het DRIEmteam allemaal doet en bereikt? Volg het DRIEmteam op LinkedIn!