Duurzaam Gebouwd

14 februari vindt het jaarlijkse Duurzaam Gebouwd Congres plaats, deze keer in Leeuwarden. Van Wijnen is één van de hoofdsponsors van dit congres.

duurzaam-gebouwd

’t Giet om

 

Het thema dit jaar is ‘’t Giet Om’, over #vangaslos, circulair en ketensamenwerking. De energietransitie is in volle gang. Er is meer aandacht voor opslag en opwekken van duurzame energie en alternatieve vormen van warmtevoorziening. Tegelijkertijd verdwijnt de toepassing van fossiele grondstoffen en werkt de bouw- en vastgoedsector toe naar een volledig circulaire economie.

Wij omarmen de transitie

 

Als één van de hoofdsponsors gaan wij het podium op en vertellen wij dat ook wij deze transitie omarmen en hier al concreet  invulling aan geven. Hilbrand Katsma zal als keynote spreker in het ochtendprogramma onze boodschap ‘Samen bouwen aan ruimte voor een beter leven’ toelichten. Met name Fijn Wonen en De Loskade komen uitgebreid aanbod. Op het kennisplein hebben wij een stand waar wij bezoekers kunnen ontmoeten. Marije Kamphuijs, manager Circulariteit zal de workshop: “Circulariteit; van containerbegrip naar begrip voor elkaar” verzorgen tijdens het middagprogramma.

Ook het Duurzaam Gebouwd Congres 2019 bezoeken? Schrijf je in via https://www.duurzaamgebouwdcongres.nl/inschrijven

 

Marije Kamphuijs

Manager Circulariteit

m.kamphuijs@vanwijnen.nl 06-12954767
Meer dan bouwen