Woningen StaatsliedenPark Gendt in verkoop

Wonen

Arnhem

Gendt

16:13

27-10-2022

Energiezuinige nieuwbouwwoningen in StaatsliedenPark Gendt in verkoop

Van Wijnen brengt energiezuinige nieuwbouwwoningen in StaatsliedenPark Gendt in verkoop. Het nieuwbouwproject StaatsliedenPark in Gendt ligt aan de Schoolstraat, Van Limburg Stirumstraat en de Bernhardstraat. Aan de Schoolstraat en de Van Limburg Stirumstraat komen 25 drielaagse hoek- en tussenwoningen. De 4 tweelaagse hoek- en tussen woningen worden gebouwd aan de Van Hogendorpstraat.

De twee woningtypen:

StaatsliedenPark Gendt

25 drielaagse woningen

Deze drielaagse woningen hebben een ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, een indelingsvrije zolder en een diepe tuin op het zuiden.

StaatsliedenPark Gendt

Vier tweelaagse woningen

Twee woonlagen en een vlizozolder, dat hebben deze vier woningen. Daarnaast heb je hier een woonkamer met open keuken en twee slaapkamers.

Mooie kans voor starters op energiezuinige woningen

De koopwoningen in de Staatsliedenbuurt zijn speciaal voor starters en doorstromers. Belangstellende huurders van de WOONstichting Gendt krijgen voorrang op deze energiezuinige koopwoningen. Hiermee bieden we lokale starters een mooi kans om hun eerste woning te kopen. Geïnteresseerden hebben tot 31 oktober 17.00 uur de tijd om zich in te schrijven via de projectwebsite