Feestelijke bijeenkomst nieuwbouw Geusseltpark Maastricht

Nieuws

Maastricht

10:03

21-06-2024

De bouw van 336 nieuwe woningen in Geusseltpark, Maastricht, is momenteel in volle gang. Dit ambitieuze project, De Scheg, omvat een mix van middenhuur appartementen, koopappartementen, sociale huurwoningen en woningen voor jongeren, allemaal gelegen in een groene omgeving.

Afgelopen woensdag vond een feestelijke bijeenkomst plaats waarbij ontwikkelaar RO Groep Maastricht en Van Wijnen een cheque van €10.000 aanboden aan Buurtnetwerk Wittevrouwenveld voor buurtvergroening. Dit initiatief benadrukt het belang van een duurzame en leefbare woonomgeving voor alle bewoners.

Start bouw De Scheg

Kansen voor jonge starters

Wonen Limburg en Van Wijnen bundelen hun krachten, met als doel om meer betaalbare woongelegenheid te creëren voor jonge starters. Hierdoor draagt De Scheg bij aan het streven van Gemeente Maastricht om 60% van alle nieuwbouw betaalbaar te maken. Tijdens dit project hebben we moeten omdenken en durven afwijken om deze specifieke doelgroep te accommoderen. Benieuwd naar de uitdagingen en unieke samenwerking? Klik hieronder om meer te lezen over De Scheg.