Feestelijke drive-thru op Woonpark ’t Laar

Geen categorie

Heerhugowaard

Julianadorp

09:12

25-05-2021

In Julianadorp is de bouw van de laatste rijwoningen op Woonpark ’t Laar van start gegaan. In totaal ontwikkelt en bouwt Van Wijnen hier ruim 230 nieuwbouwwoningen, waarvan de laatste 46 rijwoningen van het woonproduct Fijn Wonen nu gebouwd worden. Het gaat om 26 koopwoningen en 20 huurwoningen. Om dit op een feestelijke, maar toch gepaste manier te vieren, is er op woensdag 26 mei een drive-thru georganiseerd voor de kopers van een woning. Zij konden in hun eigen auto over de bouwplaats rijden en een zogeheten message in a bottle achterlaten.

De 26 kopers van laatste rijwoningen werden extra in het zonnetje gezet. Zij werden uitgenodigd voor een drive-thru om te vieren dat de bouw van hun woning is gestart. In hun eigen auto reden de kopers een route over de bouwlocatie. Bij de ene stop ontvingen zij een pakketje met lekkernijen en bij de andere halte konden zij een persoonlijk aandenken achterlaten in een fles. Deze message in a bottle werd vereeuwigd onder de fundering van hun toekomstige woning.

Kant-en-klare woningen

De 46 rijwoningen zijn woningen van het innovatieve woonproduct Fijn Wonen. Het zijn woningen die betaalbaar, comfortabel en toekomstbestendig zijn, op locatie worden samengesteld middels kant-en-klare elementen en hierdoor een korte bouwtijd hebben. Alle woningen zijn gasloos en van alle gemakken voorzien, denk hierbij aan vloerverwarming en een warmwaterpomp. De verwachting is dat de kopers begin 2022 de sleutel krijgen van hun duurzame woning. 

Nu in verkoop

Woonpark ’t Laar ligt te midden van groen en natuur. In totaal telt de wijk ruim 230 nieuwbouwwoningen, waarvan het merendeel al is gebouwd. Sinds woensdag 19 mei is de verkoop van de laatste 12 woningen en 3 kavels gestart. Deze twee-onder-een-kapwoningen, levensloopgeschikte woningen en vrije bouwkavels vormen het sluitstuk van Woonpark ’t Laar. Geïnteresseerden hebben tot donderdag 27 mei 17.00 uur de tijd om zich in te schrijven voor een bouwnummer. Dit kan via de website www.woonpark-tlaar.nl

Lees hier meer van onze vestiging in Heerhugowaard