Hoera! Van Wijnen Top Employer 2022 én 2023 

Algemeen

16:10

17-01-2023

We mogen ons Top Employer 2023 noemen. Vandaag ontvingen we, voor de tweede keer op rij, het certificaat. We zijn trots op deze waardering; zo’n certificaat verdienen alleen de beste werkgevers van Nederland. 

Tweede keer op rij  

We hebben nu als een van de eerste Nederlandse bouwbedrijven het certificaat Top Employer 2022 én 2023. Daar zijn we supertrots op.  

Betrokken werkgever 

We mogen ons daarmee terecht een betrokken werkgever noemen. Een bedrijf dat familie- en thuisgevoel stimuleert. Dat doen we door een sociale omgeving te creëren waarin je je thuis voelt. En waarin je helemaal jezelf kunt zijn. 

Het verschil uitmaken

De resultaten uit Top Employer 2022 en 2023 tonen aan dat Van Wijnen maatschappelijke relevantie biedt: we maken ons sterk voor betaalbare en duurzame woningen voor heel Nederland. Bij Van Wijnen kun je bijdragen aan het oplossen van de woningnood

Jezelf ontwikkelen 

Flexibiliteit, ondernemerschap en eigen initiatief vinden we heel belangrijk. Maar ook: hoe zorgen we ervoor dat nieuwe collega’s zich direct welkom voelen? Dat zij in de volle breedte kunnen groeien en zichzelf continu kunt ontwikkelen? Dat is bij Van Wijnen allemaal goed geregeld. 

Enkele scores volgens Top Employer Institute 

Kom jij ook werken bij deze Top Employer?