Hoogste punt Het Eiland in Kampen bereikt

Wonen

Kampen

Zwolle

17:42

25-04-2023

Op dinsdag 25 april is het hoogste punt van de bereikt van de nieuwbouwwijk Reeve in Kampen. Van Wijnen bouwt hier momenteel de eerste fase: Het Eiland voor BPD gebiedsontwikkeling.

Feestelijk moment

Het projectteam van Van Wijnen Zwolle, opdrachtgever BPD en alle bewoners van de 16 woningen waren bij dit feestelijke moment aanwezig. Dit begon rond lunchtijd al met patat, snacks en frisdrank voor alle bouwplaatsmedewerkers. Na de inloop en het ontvangst was het tijd voor het welkomstwoord. Na een toost werd er samen met de bewoners een vlag gehesen in de top. Vervolgens mochten de bewoners hun eigen woning gaan bekijken.

Op het Eiland fase 1 zijn in totaal 16 projectmatige woningen in aanbouw. Het grootste deel van de woningen heeft een tuin direct aan het water met de mogelijkheid tot een aanlegplek voor een bootje. 

‘Het schiet echt op met de bouw van onze nieuwe woning. We hebben het gevoel dat we goed op de hoogte worden gehouden van de voortgang en kijken ernaar uit in Reeve te kunnen wonen!” vertelt één van de toekomstige bewoners.  

Volgende fase in verkoop

Momenteel zijn de woningen van de Dorpskern fase 1 in verkoop. Dit zijn duurzame woningen in het dorpshart, omringd door intieme straatjes met het gevoel van vrijheid door de groene omgeving. Hierna volgt nog een tweede fase van de Dorpskern; ook hier komen herenhuizen, rijwoningen, 2 onder 1 kap woningen en vrijstaande woningen.    

Meer lezen over dit project?