Incourant vastgoed bestaat niet

Werken

Wonen

Amsterdam

10:38

16-11-2021

Hoe je met transformaties elk bestaand pand duurzaam kan laten groeien in waarde.

In oktober verhuisde Van Wijnen Weesp naar droomlocatie Diemen en werd daarmee Van Wijnen Amsterdam. Op deze multifunctionele hotspot met een geweldige bereikbaarheid kwam een geschikt pand vrij. Maar het pand had nog een gebouwupgrade nodig.

Als Van Wijnen staan we voor vitale locaties, die we duurzaam en met oog voor de omgeving ontwikkelen en bouwen. Bouwlocaties worden steeds schaarser, dus bestaande panden transformeren biedt uitkomst. Eerder maakten we hier al van een kantoorgebouw een flexwerkplek en hotel. We weten daarom als geen ander wat de potentie van dit gebouw is. Nu hebben we hier ook voor onszelf een mooie nieuwe plek gemaakt. Een kantoor precies zoals we het willen in het hart van ons werkgebied. Een perfecte showcase voor wat we kunnen!

Frank Alberts (bedrijfsleider Renovatie en Transformatie)

Van Wijnen Amsterdam overdag dronefoto

Verduurzamen en transformeren van panden is de toekomst. En aangezien duurzaamheid een must is, zetten we vol in op circulair bouwen. Soms volstaat een simpele upgrade, soms een gefaseerde transformatie of zelfs een complete functiewijziging. Maar welke oplossing een klant ook kiest: de vastgoedwaarde stijgt.