Jinting Liu voor één dag de baas in Gorredijk

Algemeen

Leren

Gorredijk

17:11

01-06-2023

Een bezoek en rondleiding over bouw- en ontwikkellocatie Cambuur Leeuwarden, het bijwonen van een commercieel overleg, het ondertekenen van een belangrijk contract en je laten bijpraten door collega’s van Van Wijnen materiaal en Smart frames. Een dag vol indrukken voor Jinting Liu, leerling van CSG Comenues Zamenhof in Leeuwarden.

De baas van morgen: vergroten kansengelijkheid op de arbeidsmarkt

Onder de noemer De Baas van Morgen, een initiatief van JINC, worden jonge scholieren – die wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken – gekoppeld aan directeuren, bazen en CEO’s uit het bedrijfsleven. Samen brengen ze een werkdag door, waarbij de leerling voor één dag de baas is. Zo ervaren ze hoe het op de bedrijfsvloer gaat. Ze doen nuttige ervaring op voor later, krijgen een extra zelfvertrouwen boost, verbreden hun horizon én vergroten ook nog eens hun netwerk. Zaken die hun toekomstig succes op de arbeidsmarkt vergroot.   

Zo nam Jinting Liu voor één dag het stokje over van Willem Haaisma, adjunct-directeur Van Wijnen, vestiging Gorredijk.

Willem Haaisma

Adjunct directeur Van Wijnen, vestiging Gorredijk

“Samen met twee andere bazen bezocht onze baas Jinting Liu het Cambuurstadion in Leeuwarden. Bijzonder, want naast dit stadion wordt er nog maar één ander voetbalstadion in Europa gebouwd. Ook namen we een kijkje bij de materiaaldienst en onze timmerfabriek in Gorredijk en deden we samen de commerciële afronding van een nieuwe bouwopdracht. De bouwsector is heel divers en daar heb ik Jinting een mooi inkijkje in kunnen geven”.

Meer weten over onze vestiging in Gorredijk?