Klantgericht bouwen: award voor beste kopersbegeleiding

Als kopersbegeleiding zorg je ervoor dat alle verwachtingen kloppen; onder andere door goed te luisteren, je in te leven en individueel contact. Geweldig dat die inspanningen gewaardeerd worden door onze klanten.

klantgericht-bouwen-award-voor-beste-kopersbegeleiding

Afgelopen maandag mocht Van Wijnen Harderwijk de SKB Kopersbegeleiding Award in ontvangst nemen. Van alle bedrijven die aangesloten zijn bij Stichting Klantgericht Bouwen (SKB), zijn we door onze kopers het beste beoordeeld. Onder meer voor: ‘communicatie met de kopersbegeleider’, ‘de informatievoorziening tijdens het bouwproces’ en ‘het inspelen op extra wensen tijdens de bouw’.

Edwin Groot, directeur van SKB, bracht ons een persoonlijk verrassingsbezoek, bewapend met certificaat, taart en veel felicitaties.

Cor Verwoert, hoofd kopersbegeleiding van Van Wijnen Midden benadrukt dat het winnen van een prijs geen doel op zich is. “Er is bij nieuwbouw altijd een gezond spanningsveld tussen de wensen van kopers en het productiebedrijf. Als kopersbegeleiding zorg je ervoor dat alle verwachtingen kloppen; onder andere door goed te luisteren, je in te leven en individueel contact. Geweldig dat die inspanningen gewaardeerd worden door onze klanten.”

De awards zijn toegekend in meerdere categorieën, te weten: Kopersbegeleiding, Meer- en minderwerk en Oplevering en hebben betrekking op de eerste helft van 2018. In de twee overige categorieën pronkte Van Wijnen Harderwijk op de tweede plaats.

Stichting klantgericht bouwen en Bouwnu.nl

Bedrijven die aangesloten zijn bij SKB zijn ook vindbaar op de vergelijkingswebsite in de woningbouw: www.bouwnu.nl. Het cijfer wat daar zichtbaar is geeft een totaal beeld maar achter de schermen worden de bedrijven uitgebreider beoordeeld.

Meer dan bouwen