Maak kennis met Marleen en Paul

Algemeen

Eibergen

09:46

26-04-2021

Marleen Mokkink en Paul Florijn vormen samen de directie in Eibergen. Marleen startte in november 2018 als vestigingsdirecteur en kreeg in 2020 versterking van adjunct-directeur Paul. Met elk hun eigen expertises vormen ze samen een sterk team. Marleen vertelt; “Voor mijn tijd bij Van Wijnen was ik werkzaam bij woningcorporatie De Woonplaats in Enschede, waar ik verantwoordelijk was voor de grote en complexe vastgoedprojecten. Aan de andere kant van de tafel zag ik kansen in de aanpak van projecten door aannemers. Zo ben ik bij Van Wijnen terecht gekomen”. Paul is na zijn stage in 1998 in dienst gekomen bij Van Wijnen. “Ik kon toen direct aan de slag als timmerman. Via de weg van uitvoerder, werkvoorbereider en projectleider ben ik doorgegroeid naar bedrijfsleider en zit ik nu in de rol als adjunct-directeur”.

Een hecht team dat houdt van aanpakken. Met beide hun eigen focus. Samen pakken ze de organisatie op. Daar waar Marleen sterk is in commercie, relatiebeheer en acquisitie, pakt Paul de technische kant. “Daarin vullen we elkaar echt aan”, aldus Paul en Marleen.

Een blik vooruit

De vestiging zet in op het creëren van betekenisvolle plekken en het verder bouwen aan ruimte voor een beter leven. Paul vertelt; “Door onze brede expertise zijn de projecten en opdrachtgevers heel divers. Zo (ver)bouwen en transformeren we bedrijfshallen, woningen en zorgcentra en zijn voor meerdere woningcorporaties een vaste renovatiepartner. Ook als het gaat om energetisch verbeteren van woningen en projectontwikkeling hebben we brede kennis in huis. We zijn echt een totaalaanbieder en dat mogen we nog wel wat meer laten zien”. Ook maatschappelijke thema’s zijn belangrijk binnen de vestiging. “Denk maar eens aan het woningtekort en de energieneutraal ambitie voor 2030”, vult Marleen aan. “We leveren echt een stuk meerwaarde als innovatieve bouwer door proactief mee te denken met onze partners en opdrachtgevers en dat wordt gewaardeerd. Dus dat zetten we – samen met ons bevlogen team van bouwprofessionals – zeker door”.

Meer weten over onze vestiging in Eibergen?