Maja, Demi en Diamond voor één dag de baas!

Algemeen

Maatschappelijk impact

Arnhem

Heerenveen

09:54

21-06-2021

Op donderdag 10 juni 2021 hadden we op onze locaties in Arnhem en Heerenveen drie nieuwe bazen. Vestigingsdirecteur Fabian Bovenlander stond zijn stoel af aan de 16-jarige Baas van Morgen Maja en regiodirecteur Roelof Faber droeg zijn functie over aan de 12-jarige Bazen van Morgen, Demi en Diamond.

De Baas van Morgen is een initiatief van JINC. Met dit project kunnen kinderen die opgroeien in gebieden met relatief veel armoede proeven aan beroepsmatig succes.

Maja aan het roer in Arnhem

Voor alle drie de bazen stond een druk programma op de planning. Zo heeft Maja in Arnhem een vergadering voorgezeten, een fotoshoot gehad met het managementteam, een belangrijk contract ondertekend en is ze nog op bezoek geweest bij een bouwproject dat ze eerder in de ochtend voorbereid heeft op de afdeling werkvoorbereiding.

Demi en Diamond namen de stoel van Roelof Faber over

Voor Demi en Diamond begon de dag met een bezoek aan de bouwplaats van de nieuwe fabriek aan de Wetterwille in Heerenveen. Gelukkig was alles daar onder controle en kon de dag voortgezet worden op het kantoor. Na een rondleiding door het kantoor en het ondertekenen van een belangrijk contract visualiseerden ze samen met de Ideeënjagers de wijk van morgen: de ideale woonwijk in de ogen van Demi en Diamond.

Fabian, Maja, Roelof, Demi en Diamond kijken allemaal terug op een leuke dag! Zo zei Maja ‘’Het was veel minder serieus allemaal dan ik vooraf had gedacht’’.

Het was veel minder serieus allemaal dan ik vooraf had gedacht

Baas van Morgen, Maja (16 jaar)

Met onze deelname aan het project Baas van Morgen JINC, willen we samen kansenongelijkheid onder jongeren tegengaan.

In een interview met Bouwend Nederland blikt Roelof Faber terug op onze deelname.