Malk en Roza voor één dag de baas in Groningen

Algemeen

Leren

21:59

06-06-2024

Vandaag stonden Balster Topper en Arnoud Gils, directeuren van Van Wijnen Groningen, hun stoel af aan scholieren Malk en Roza. Het initiatief de Baas van Morgen van JINC koppelt directeuren aan scholieren om een inkijkje te krijgen in het bedrijfsleven en ervaring op te doen voor hun toekomst.  

De baas van morgen: vergroten kansengelijkheid op de arbeidsmarkt

Onder het initiatief ‘De Baas van Morgen’ van JINC worden scholieren gekoppeld aan directeuren, bazen en CEO’s uit het bedrijfsleven. Samen brengen ze een werkdag door, waarbij de leerling voor één dag de leiding heeft. Het was een dag vol indrukken voor Malk en Roza: opgehaald worden van school, ontbijten bij het kantoor van Noordhoff, adviseren over samenwerkingspartners, brainstormen en een droomhuis ontwerpen met een architect van KAW Architecten. Als afsluiting brachten ze een bezoek aan de bouwplaats van Evidensia, het grootste dierenziekenhuis van het Noorden.

Arnoud Gils

Directeur Van Wijnen, vestiging Groningen

“Echte bazen van morgen; dat zijn Malk en Roza. Twee toppers uit onze eigen regio. Wij hebben ervan genoten vandaag en wensen jullie alle goeds naar de toekomst!.” 

Meer weten over onze vestiging in Groningen?