Marouane en Dylan de bazen voor één dag in Groningen

Algemeen

Leren

Groningen

17:04

01-06-2023

Ontbijten op het stadhuis met de burgemeester, een bezoek brengen aan het renovatieproject Wierden en Borgen, kennismaken met heel veel nieuwe mensen én ideeën bedenken hoe je een renovatie het beste kunt aanvliegen. Een dag vol indrukken voor Marouane en Dylan van De Kleine Wereld in Groningen.

De baas van morgen: vergroten kansengelijkheid op de arbeidsmarkt  

Onder de noemer De Baas van Morgen, een initiatief van JINC, worden schoolgaande jongeren gekoppeld aan directeuren, bazen en CEO’s uit het bedrijfsleven. Samen brengen ze een werkdag door, waarbij de leerling voor één dag de baas is. Zo ervaren ze hoe het op de bedrijfsvloer gaat. Ze doen nuttige ervaring op voor later, krijgen een extra zelfvertrouwen boost, verbreden hun horizon én vergroten ook nog eens hun netwerk. Zaken die hun toekomstig succes op de arbeidsmarkt vergroot.      

Zo namen Marouane en Dylan het stokje over van Arnoud Gils, adjunct-directeur Van Wijnen, vestiging Groningen. Arnoud vertelt:

Arnoud Gils

Adjunct directeur, Van Wijnen Groningen

“Vandaag hadden we maar liefst 2 bazen te gast op onze vestiging in Groningen: Marouane en Dylan. Na het ontbijt en de kennismaking met de manager Vastgoed van Wierden en Borgen, keken ze hun ogen uit bij ons renovatieproject in Uithuizermeeden. Zij presenteerden ook hun ideeën hoe je een renovatie het beste kunt aanpakken. Heel interessant om hun ideeën te zien en horen. Het was een drukke dag voor ze, maar toch was hun conclusie: ‘ik had gedacht dat een baas het veel drukker zou hebben!’. Het was een geslaagde dag.”

Meer over onze vestiging in Groningen?