Start verkoop nieuwbouwwoningen Meerstad

Geen categorie

Groningen

12:16

06-10-2022

Achttien nieuwbouwwoningen Parkrand BLVD Meerstad

Op woensdag 5 oktober is de verkoop gestart van achttien royale eengezinswoningen van het project ‘Parkrand BLVD’ in de gewilde woonplaats Meerstad. De woningen grenzen straks aan het groene Park Meerstad in de wijk Groenewei. 

In totaal ontwikkelt en bouwt Van Wijnen 29 gevarieerde appartementen en 18 royale eengezinswoningen in het project Parkrand BLVD. BLVD staat voor de boulevard die zich voor de woningen bevindt. De woningen komen aan de brede hoofdweg, De Vossenburglaan in Meerstad. Op loopafstand liggen straks voorzieningen zoals een supermarkt, basisschool, kinderopvang en gezondheidscentrum.

Grote variatie in nieuwbouwwoningen Meerstad

De eengezinswoningen die nu in verkoop zijn, komen in elf verschillende woningtypen. Kopers kunnen kiezen uit een nieuwbouwwoning met een plat dak of een dwarskap. Of uit een huis met drie of met vier woonlagen. Ondanks de diversiteit, beschikken alle woningen over een woonkamer met open keuken, minimaal drie slaapkamers, een voortuin en een achtertuin met berging en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Daarnaast zijn ze duurzaam en onderhoudsarm. De eengezinswoningen hebben een verkoopprijs vanaf €450.000 vrij op naam.

Royale woningen

Wat de woningen zo bijzonder maakt, is het plekje,’ weet Julian Huizinga, projectontwikkelaar bij Van Wijnen. ‘Je woont hier op een van de mooiste locaties van Groenewei. Vanuit je woning kijk je uit over natuur en water. Wat ook zo speciaal is, is de grote hoeveelheid leefruimte. De eengezinswoningen hebben een woonoppervlakte van 149 tot wel 198 vierkante meter. Dat maakt het een ideale woning voor het hele gezin.’

Inschrijven

Geïnteresseerden in een eengezinswoning kunnen zich online inschrijven voor een of meerdere bouwnummers. Met behulp van een woonconfigurator is het mogelijk om zelf je huis samen te stellen. De inschrijving sluit op woensdag 12 oktober 12.00 uur. Eind dit jaar gaan ook nog eens 29 appartementen van Parkrand BLVD in verkoop.