28 nieuwe woningen in Parkwijk Lelystad

Wonen

Lelystad

15:14

22-11-2021

Nu in verkoop: 28 PPO-woningen in Parkwijk

Keuzevrijheid staat centraal in Parkwijk Lelystad. Dat komt grotendeels doordat de kopers veel zeggenschap hebben in hoe hun woning eruitziet. In Parkwijk zijn er al ruim vijftig woningen opgeleverd en worden er momenteel zeventien woningen gebouwd, waarvan een groot deel bestaat uit Projectmatig Particulier Opdrachtgeverschap (PPO) woningen. Bij deze woningen hebben kopers buitengewoon veel zeggenschap. Door de talrijke variaties en grote mate van keuzevrijheid zit er altijd een woning tussen die aansluit op de wensen. Wegens het succes van de PPO-woningen zijn er vanaf 18 november opnieuw 28 PPO-woningen in Parkwijk in verkoop gegaan. Hier kunnen kopers kiezen tussen een twee-onder-een-kapwoning of een rijwoning. En deze types variëren weer in woningbreedte, aantal woonlagen, kapvorm en gevelstijl.

Keuzevrijheid

Als koper kun je dus zelf je unieke woning samenstellen tegen de kosten van een projectmatig gebouwde woning. Dat maakt een PPO-woning zo uniek. Kopers kiezen een bouwnummer waar al vast staat wat de breedte is en of de woning een plat of schuin dak heeft. Zij hebben de vrijheid om de woning verder samen te stellen bijvoorbeeld door te kiezen voor een uitbouw van 1,5 meter van de achtergevel, bij een schuin dak te kiezen voor een tuitgevel of dakkapel en bij een plat dak te bepalen of de woning twee of drie woonlagen heeft. Daarnaast kiezen zij hoe de woning er van buiten uitziet. Samen met een architect ontwerpen kopers de gevelstijl en maken ze hun woning echt uniek.

Fijn Wonen

In Parkwijk worden voor het eerst Fijn Wonen-woningen aangeboden waarbij particuliere kopers het laatste woord hebben. Helemaal volgens de gedachte achter het PPO-concept. De 28 eengezinswoningen van Fijn Wonen onderscheiden zich door comfort, toekomstbestendigheid, korte bouwtijd en natuurlijk betaalbaarheid.

Door de diversiteit in woningen en keuzes krijgt Parkwijk een veelzijdig en gevarieerd straatbeeld, waar bijna ieder huis er anders uitziet.