Nu in verkoop: Meesters van Apeldoorn

Algemeen

Wonen

Apeldoorn

Deventer

15:03

22-12-2021

In Apeldoorn zijn we gestart met de verkoop van drive-in-woningen en stadswoningen van Meesters van Apeldoorn. In dit project ontwikkelen, transformeren en bouwen we op historische grond in het centrum. In dit project verdelen we over drie deelprojecten, met elk een eigen signatuur.

Meesters van Apeldoorn

De eerste fase van dit plan is nu in verkoop en omvat 14 royale drive-in-woningen en 5 zeer ruime stadswoningen. Het tweeluik verrijst op de locatie van het voormalige Sportfondsenbad met naastgelegen parkeerterrein aan de Van Huutstraat. In een volgende fase zal het project uitgroeien tot een heus drieluik. Direct op de hoek, aan de Kerklaan, krijgt de vroegere Koningin Wilhelmina Mulo dan een tweede leven. In dit rijksmonument zijn 5 stadsvilla’s voorzien. Daarmee is Meesters van Apeldoorn voltooid.

**Tekst gaat verder onder de afbeeldingen**

Liefhebbers van een buitengewone en exclusieve woning zijn bij Meesters van Apeldoorn echt aan het juiste adres. Zo hebben de 14 drive-in-woningen maar liefst vier woonlagen en heeft de woonkamer met open keuken op de verdieping een ruim balkon. Bewoners hebben op de begane grond – onder hun woning – ruimte om hun auto te parkeren. De 5 stadswoningen zijn nog royaler, maar liefst 190 m², hebben een stadstuin op het zuidwesten en twee parkeerplekken.

Bekijk hier de projectwebsite

Lees hier het interview met de ontwikkelaar