Ontwikkelen, bouwen en beheren van middeldure huurwoningen

Middeldure huurwoningen zijn uitermate geschikt om specifieke doelgroepen aan een dorp of stad te binden. De groep young professionals bijvoorbeeld. Mensen met een midden-inkomen die niet direct de behoefte of mogelijkheid hebben om een huis te kopen, maar die wel graag in de stad wonen. Dit is ook in Utrecht het geval. Woningbouworganisatie Wonam speelt hier op in en samen ontwikkelen, bouwen en beheren we middeldure huurwoningen.

ontwikkelen-bouwen-en-beheren-van-middeldure-huurwoningen

Voor woningbouworganisatie Wonam ontwikkelen, bouwen en beheren we middeldure huurwoningen. Onlangs hebben we 98 huurappartementen opgeleverd in Utrecht. 

De 22-jarige Naomi is één van de bewoners van de 98 appartementen van gebouw Toon in Utrecht. Ze kon de kans niet voorbij laten gaan toen deze zich voordeed. Omdat de vraag naar middeldure huurwoningen in Utrecht groot is waren alle appartementen al verhuurd vóór oplevering van het gebouw.

Op onze projectpagina over Toon Utrecht lees je wat Naomi het mooiste vind aan haar nieuwe appartement. En hoe we voor Wonam de ontwikkeling, de bouw en het beheer voor onze rekening hebben genomen.

middeldure huurwoningen Utrecht - middeldure huursegment

Meer dan bouwen