PROVADA 2017 succesvol afgesloten

We kijken terug op drie geslaagde dagen

provada-2017-succesvol-afgesloten

Van dinsdag 30 mei tot en met donderdag 1 juni vond PROVADA 2017 plaats in de RAI Amsterdam. Relaties waren van harte uitgenodigd om aan te schuiven bij één van onze aan tafel-sessies in onze stand. We hadden interessante gasten kennis en ervaring hebben gedeeld in waardevolle gesprekken. En dat met een lekkere lunch en een goede kop koffie. Het programma terug kijken? Bekijk hier het programma

Newomij, Bol.com, TU Eindhoven, Vanderlande, De Friesland Zorgverzekeraar en Van der Valk. Zo maar een greep uit de tafelgasten die tijdens de PROVADA hun kennis en ervaring hebben gedeeld. In onze stand vonden kleinschalige ontmoetingen plaats rond actuele thema’s als wonen en zorg, het gezonde kantoorgebouw, innovatie en grensverleggende bedrijfsvoering. Onze relaties schoven aan om kennis te tanken of actief deel te nemen aan de gesprekken.

Naast deze gesprekken was er nog veel meer te beleven bij Van Wijnen. Zo vierden we drie dagen lang mooie samenwerkingen met waardevolle partners en relaties. Op donderdagmiddag werd onze kleine stand getransformeerd tot live-testomgeving voor de wijk van de toekomst. Tenslotte waren we ook te vinden op het FUTURE plein waar we ambassadeur van zijn.

Bekijk hieronder de foto’s en video’s terug.

Meer dan bouwen