Samen doorpakken met onze partners

Algemeen

Rotterdam

00:00

18-05-2018

Wij zetten ons intensief in om de samenwerking met onze onderaannemers en leveranciers continu te verbeteren en versterken.

Verdiepingsslag

Vorig jaar organiseerden we in dit kader een inspirerende sessie waarbij we verbeterkansen op operationeel en strategisch niveau inzichtelijk maakten. We zijn met de uitkomsten aan de slag gegaan en hebben sindsdien grote stappen gemaakt. Dit jaar maakten we samen een verdiepingsslag op de thema’s: veiligheid, kwaliteit en klantgerichtheid vanuit het Drijvend Paviljoen in Rotterdam.

Elkaar inspireren

Marco Bos, inkoper bij Van Wijnen West: “Het was een interessante dag, waarbij we weer tot nieuwe inzichten zijn gekomen.” Zo werden we onder andere geïnspireerd door een filosoof én door elkaar tijdens ronde tafel gesprekken. Hierbij gingen we in groepen in op de eerder genoemde thema’s. Kreten als: “Zero tolerance op het gebied van veiligheid”, “Klantgerichtheid vasthouden tijdens de groeiende vraag”, “Onderaannemers zelf laten controleren” en “Op kopers-avonden samen de klant ontzorgen”, gaven stof tot nadenken en brachten inhoudelijke discussies op gang.

We gaan samen met onze partners enthousiast aan de slag met alle feedback! De dag is samengevat in een video.