Showroom kopers Lelystad

Algemeen

Werken

Lelystad

13:28

14-12-2022

Van Wijnen en Fijn Wonen openen nieuwe showroom in Lelystad

Voor het ontvangen van toekomstige woningeigenaren hebben Van Wijnen en Fijn Wonen een gloednieuwe showroom geopend in Lelystad. Kopers van een nieuwbouwwoning van Van Wijnen of Fijn Wonen kunnen hier terecht voor inspiratie in de keuzes rondom de afwerking van hun koopwoning. In de showroom kunnen kopers kiezen uit verschillende soorten tegel- en sanitairpakketten en diverse uitvoeringen van bouwkundige onderdelen van de woning, zoals bijvoorbeeld binnendeuren, vensterbanken, schakelmateriaal, dakramen en trapafwerking.

Kopers inspireren

In het pand van Total Home Concept aan de Schoepenweg werden diverse ruimtes gestript en gerenoveerd tot een moderne showroom. Op dinsdag 13 december werd de showroom officieel in gebruik genomen. Vanaf nu wordt de ruimte van gezamenlijk door Van Wijnen en Fijn Wonen gebruikt om kopers te ondersteunen in de keuzes rondom de afwerking en oplevering van hun nieuwbouwwoning.

Toineke Overmars, manager kopersbegeleiding bij Van Wijnen: “Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt er veel op je af. Er moet in korte tijd van alles geregeld worden en ondertussen ga je kiezen hoe je wilt wonen. Dan is het fijn om een vast aanspreekpunt te hebben om al je woonwensen mee te bespreken.”

Kopersbegeleiding van maatwerk- als fabrieksmatige woningen

In Lelystad heeft Van Wijnen woningen in onder meer de projecten Duin en Water, Parkwijk en Bataviahaven ontwikkeld en gerealiseerd. Het gaat om zowel maatwerk- als fabrieksmatige (Fijn Wonen-)woningen. Kopers van toekomstige projecten worden op afspraak ontvangen in de nieuwe showroom aan de Schoepenweg 35 in Lelystad.