Smart Building Studenten Graafschap College helpen bij herinrichting kantoor

Onderwijs

Doetinchem

Eibergen

12:05

27-05-2021

Vier studenten van het Graafschap College helpen bij het maken van keuzes rondom een nieuw interieurontwerp voor de vestiging Eibergen. Jurre Hieltjes, Daan van Dam, Kees Arink en Brent Jansen volgen de Smart Building opleiding op het Graafschap College, waarbij ze als 3e jaars studenten één dag in de week mogen besteden aan een bedrijfsproject. Zo krijgen ook onderzoekend en ondernemend gedrag, creativiteit en innovatief denken ruimte binnen de opleiding.

Van onderzoeken, meedenken tot presenteren

De jongens maken – als volwaardig lid – deel uit van het projectteam dat speciaal is opgericht om de herinrichting van het kantoor verder vorm te geven. Kees Arink vertelt: “In februari werden op school verschillende projecten toegelicht door ondernemers uit de regio. Marleen vertelde enthousiast over de herinrichting van het Van Wijnen kantoor in Eibergen en dat ze hulp kon gebruiken bij het in kaart brengen van de wensen van verschillende collega’s om tot een goed interieurontwerp te komen. Dat sprak mij, Jurre, Daan en Brent erg aan. We mochten samen de wensen in kaart brengen en een adviesrapport schrijven dat we binnenkort presenteren. Om de beurt praatten we de projectgroep ook bij over de voortgang.” Marleen Mokkink, vestigingsdirecteur Eibergen vult aan; “Het is mooi om te zien dat de jongens op deze manier worden voorbereid op hun rol als toekomstig professional in de bouw of installatietechniek. Ze leren plannen, communiceren en om goed samen te werken. Ze zijn echt van toegevoegde waarde in de projectgroep. Gingen fanatiek aan de slag en houden ons netjes op de hoogte. En wij leren weer van de belevingswereld van deze toekomstige bouw professionals.”

Wil jij ook aan de slag als startend bouwprofessional bij Van Wijnen in Eibergen? Kijk dan eens op onze Werken bij pagina.

Lees hier meer nieuws van onze vestiging Eibergen