Nieuwbouwwoningen Nij Loevestein Gorredijk

Wonen

Gorredijk

12:35

01-03-2022

Start verkoop Nij Loevestein in Gorredijk

Op dinsdag 1 maart 2022 is de verkoop gestart van het nieuwbouwproject Nij Loevestein in Gorredijk. In totaal brengen we elf vrije kavels en veertig gevarieerde nieuwbouwwoningen in verkoop.

Aan de oostrand van Gorredijk verrijst de nieuwbouwwijk Nij Loevestein. Dit is een uitbreiding van de jonge, gelijknamige wijk Loevestein. In totaal brengen we elf vrije kavels en veertig nieuwbouwwoningen in verkoop, waaronder twaalf rijwoningen, zes levensloopgeschikte woningen, tweeëntwintig halfvrijstaande woningen.

Gevarieerd aanbod

‘Voor starters, gezinnen en 50-plussers maken we het mogelijk om in de gewilde wijk Loevestein te wonen,’ vertelt Simone Hoekstra, verkoopmanager bij Van Wijnen Projectontwikkeling Noord en Oost. ‘Van je eigen droomhuis bouwen op een vrije kavel aan open vaarwater tot wonen in een comfortabele rijwoning en zelfs gelijkvloers wonen aan het water. Nij Loevestein biedt voor elk wat wils.’

Fijn Wonen
Een deel van het nieuwbouwaanbod bestaat uit Fijn Wonen-woningen. Dit betreft twaalf rijwoningen en vier halfvrijstaande woningen. Dit zijn kant-en-klare woningen die op locatie worden samengesteld. Met als resultaat: betaalbare, comfortabele en duurzame woningen met een korte bouwtijd.

Duurzaam

Alle nieuwbouwwoningen van Nij Loevestein voldoen aan de modernste duurzaamheidseisen. Ze zijn voorzien van vloerverwarming, een warmtepomp en zonnepanelen.

Interesse

Geïnteresseerden in een woning of kavel van Nij Loevestein kunnen zich tot maandag 14 maart 2022 9.00 uur inschrijven op de projectwebsite.